Μαριπόζα: Στο παρελθόν είχε σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Όμπι Τρότερ

«Σχεδόν ναι, ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι you never go back», είχε δηλώσει η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριπόζα: Στο παρελθόν είχε σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Όμπι Τρότερ

Η Έλενα "Μαριπόζα" Κρεμλίδου έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά της αλλά και τις αγωνιστικές στις ικανότητες στο Survivor 4. Όλοι την γνώριζαν πριν μπει στο παιχνίδι σαν γνωστή instagrammer, αυτό που λίγοι όμως γνωρίζουν για εκείνη είναι πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Όμπι Τρότερ

Οι δυο τους έχουν και κοινές φωτογραφίες.

Όμπι Τρότερ Έλενα Κρεμλίδου

Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, ερωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες για τους έγχρωμους άντρες, δηλαδή αν διαθέτουν όντως πλούσια «χαρίσματα». Χωρίς να μασήσει τα λόγια της, η ίδια ανέφερε: «Σχεδόν ναι, ισχύει αυτό που λένε για τους έγχρωμους ότι you never go back».

Έλενα Κρεμλίδου πρώην

Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

 Survivor Μαριπόσα

Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A.

Λίγα λόγια για τον πρώην σύντροφος της Μαριπόζας, Όμπι Τρότερ

Ο πολιτογραφημένος Ούγγρος παίκτης, γεννημένος στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, έγινε σύνθημα στα πλακάτ των οπαδών στην Ουγγαρία με το ευρηματικό good, better, Trotter, δηλαδή καλά, καλύτερα, Τρότερ, έτσι ώστε να αποτυπωθεί η τελειότητα στο παιχνίδι του