Κάτια Ταραμπάνκο: Ο σύντροφός της έχει δική του εκπομπή και την είχε καλεσμένη κιόλας

Εννοείται πως έχουμε και το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Ο σύντροφός της έχει δική του εκπομπή και την είχε καλεσμένη κιόλας

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr, είναι ο Κωνσταντίνος Χωρινός. Ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, ή αλλιώς Κώστας, όπως τον φωνάζουν οι δικοί του άνθρωποι είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing.

Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Οι δυο τους έχουν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση αυτή και μάλιστα, μόνο εκείνος έχει δημοσιεύσει στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πριν από αρκετό καιρό, μια κοινή φωτογραφία με την Κάτια, δείτε την εδώ.

Ωστόσο, ο ίδιος όπως έχει δηλώσει και η Κάτια αρκετές φορές στις κάμερες μιλώντας γι' αυτόν είναι πολυάσχολος. Μια από τις δραστηριότητές του είναι και η διαδικτυακή εκπομπή 3kavalo που έχει με δυο φίλους του.

Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στην εκπομπή αυτή πριν περίπου 5 μήνες και μίλησε για πολλά πράγματα, όπως την συμμετοχή της στο Survivor.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του συντρόφου της Κάτιας

Να σημειωθεί πως όλον αυτό τον καιρό που η Κάτια βρίσκεται στο Survivor εκείνος την στηρίζει σιωπηλά καθώς αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις στα social media του. Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως είναι πολύ περήφανος για εκείνη και όσα έχει καταφέρει μέσα στο παιχνίδι μέχρι τώρα και πιστεύει πως ναι, μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να είναι νικήτρια του φετινού Survivor.