Survivor 4 - Highlights 12/1: H τραγωδία των Διάσημων στο αγώνισμα, το επεισοδιακό συμβούλιο και οι ψήφοι στη Κάτια

Επεισοδιακό το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Highlights 12/1: H τραγωδία των Διάσημων στο αγώνισμα, το επεισοδιακό συμβούλιο και οι ψήφοι στη Κάτια

Ένα από τα πιο επεισοδιακά επεισόδια είδαμε εχθές, Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Survivor 4, μιας και στο αγώνισμα οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις 2 νίκες και στο συμβούλιο μια "κλίκα" στράφηκε κατά της Κάτιας.

Survivor 4: Η Κάτια πιάστηκε να κλέβει φαγητό - Την έδωσε ο Πάνος Καλίδης

Άγριο ξεκατίνιασμα συνέβη στην καλύβα των Διάσημων στο Survivor 4 μεταξύ της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την ομάδα να πιάνει την πρώτη να κλέβει φαγητό. Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης δε δίστασε να τη «δώσει» στους συμπαίκτες του.

Το επεισόδιο της Τρίτης (12/1) ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τις δύο γυναίκες να τσακώνονται άγρια σχετικά με το φαγητό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Κάτια είχε κλέψει ρύζι, θεωρώντας ίσως πως, επειδή φέρνει νίκες, έχει και το δικαίωμα να τρώει περισσότερο, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση είχε πάρει μόνη μια καρύδα, που έκοψε.

Παράλληλα, καβγάς υπήρξε και ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Πάνο Καλίδη, με το δεύτερο να… δίνει στεγνά την Κάτια σχετικά με το ατόπημά της, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο τσακώθηκε και με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Οι δύο συνάδελφοι τσακώθηκαν, φυσικά, και λόγω της ψήφου του πρώτου στην ασυλία, με τον Καλίδη να θεωρεί πως… η κλίκα τον φέρνει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4: «Ξεμπρόστιασε» τους Διάσημους ο Παππάς - «Δεν απάντησε κανείς γιατί ψηφίστηκε ο Κοψιδάς»

Μπροστά ψηφίζουν οι Διάσημοι και στην καλύβα κρύβονται σχετικά με το γεγονός, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε ξανά πολλές ψήφους στο Survivor, με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά να βρεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Αλέξης Παππάς, ρώτησε για ποιο λόγο ψήφισαν τον Κοψιδά οι συμπαίκτες του ωστόσο δεν πήρε απάντηση.

Ο γνωστός ηθοποιός απόρησε στο τελευταίο συμβούλιο για το λόγο, που πήρε τέσσερις ψήφους και ισοψήφισε μαζί με τον Πάνο Καλίδη, σε μια ψηφοφορία που δεν είχε καμία λογική. Μια ομάδα με ηγέτη τον Περικλή Κονδυλάτο φαίνεται, όμως, ότι θέλει να τον βγάλει από τη μέση μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία νωρίτερα τσακώθηκε άγρια με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Αλέξης Παππάς, όμως, εξέφρασε ευθέως την απορία για το λόγο, που ο Κοψιδάς ψηφίστηκε, αλλά με ορισμένους που τον ψήφισαν να είναι παρόντες, κανείς δεν πήρε την ευθύνη να απαντήσει. Πρώτος και καλύτερος ήταν ο Κονδυλάτος, ο οποίος εξηγούσε μεν στην κάμερα το λόγο, που ψήφισε τον Κοψιδά, αλλά μπροστά στον Παππά δεν είπε… κουβέντα, υποψιάζοντας για το ρόλο του.

Survivor 4: Πάνος Καλίδης - «Δεν περίμενα να με ψηφίσουν»

«Ξέσπασε» για τον Τριαντάφυλλο ο Πάνος Καλίδης, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός, ότι ο συνάδελφός του, τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor, με αποτέλεσμα να βρεθεί πια σε δύσκολη θέση, μιας και το κοινό πια πρέπει να τον κρατήσει.

Λίγο μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο, οι δυο τους βρέθηκαν σε διένεξη, με τον Καλίδη να ζητά το λόγο από τον Τριαντάφυλλο και να εξηγεί, ότι η… κλίκα των Διάσημων τον έστειλε υποψήφιο, αν και στο συμβούλιο φάνηκε να καταλαβαίνει, γιατί ισοψήφισε με τον Γιώργο Κοψιδά.

Την ημέρα του αγωνίσματος, ο Καλίδης μίλησε στην κάμερα και τόνισε, ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος, ενώ στενοχωρήθηκε που ο συνάδελφός του ήταν ένας από τους παίκτες, που τον έστειλαν υποψήφιο για αποχώρηση.

Survivor 4: Τραγωδία για τους Διάσημους - Δεν τελείωσε καν τον στίβο μάχης η Ανθή Σαλαγκούδη

Και το σημερινό αγώνισμα του Survivor δείχνει πως είναι μία πραγματική τραγωδία για την ομάδα των Διάσημων, ωστόσο η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε για να δώσει τη χαριστική βολή, μιας και στο δικό της run δεν κατάφερε καν να τελειώσει τον στίβο μάχης.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έφτασε σε σημείο να κάνει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι… να απαυδήσει με όσα έκανε στην αρένα, καθώς κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη στα αγωνίσματα, με τις επιδόσεις της στο τελευταίο να κάνουν παίκτριες σαν τη Λάουρα Νάργες και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιάζουν με… Ντάνο μπροστά της.

Οι δύο παίκτριες έπρεπε να σύρουν τον ξύλινο τροχό, που αντικειμενικά είναι δύσκολος, απέναντι στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά η αδυναμία της Ανθής αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, ακόμη και για τα δεδομένα της.

Η Ελίζαμπεθ, δε, ήταν έξαλλη μαζί της μετά τον πόντο, που ασφαλώς κέρδισαν οι Μαχητές, αφού η ομάδα αυτή των Διασήμων… εξαφανίστηκε κάπου στην αρχή της πίστας. Η κοσμικογράφος της Μυκόνου… τα έβαλε με τη Σαλαγκούδη, ρίχνοντας «κεραυνούς» για τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξε.

Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Πανηγυρισμοί επικρατούν για ακόμη μια φορά στο «στρατόπεδο» των Μαχητών, καθώς πήραν άλλη μια ασυλία στο Survivor - επιβεβαιώνοντας το spoiler του Youweekly.gr - και είναι απόλυτα ασφαλείς, αφού κανείς δεν πρόκειται να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

Η ανωτερότητά τους από τους Διάσημους στο αγωνιστικό κομμάτι φάνηκε για ακόμη μια φορά, με την μπλε ομάδα να την επιβεβαιώνει σε ένα πιο σύνθετο αγώνισμα στο επεισόδιο της Τρίτης (12/1), που αφορούσε σύρσιμο ενός μεγάλου ξύλινου τροχού και στη συνέχεια επίτευξη στόχων σε καλάθια.

Παρότι φαινόταν πως οι Διάσημοι ήταν πιο ανταγωνιστικοί, εντούτοις οι Μαχητές είχαν για ακόμη μια φορά εύκολο έργο, δείχνοντας πως, σε αυτό το σημείο, δεν έχουν αντίπαλο.

Το σκορ έληξε 10-3.

Survivor 4: Τα έβαλε με την Κάτια η Ανθή Σαλαγκούδη - «Επειδή φέρνεις νίκες...»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να στα αγωνίσματα να μην κερδίζει και στην καλύβα να μη μιλά ιδιαίτερα, αλλά στο σημερινό συμβούλιο του Survivor αποφάσισε… να τα βάλει με την Κάτια, με το μοντέλο να «ξεσπά».

Οι Διάσημοι βρέθηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης, όντες για ακόμη μια φορά σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οφείλουν να ψηφίσουν τον (τουλάχιστον) τρίτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Ο Γιώργος Κοψιδάς και ορισμένοι τους συμπαίκτες ρωτούσαν επίμονα για το λόγο, που ο ηθοποιός ψηφίζεται, με τον Πάνο Καλίδη να κάνει την αρχή.

Ο τραγουδιστής ανέφερε, ότι ο Κοψιδάς είναι απόμακρος και δε μεταφέρει την αθλητική του γνώση στο βαθμό, που θα έπρεπε για τα αγωνίσματα. Σε εκείνο το σημείο επενέβη η Σαλαγκούδη, που επεσήμανε πως ο Κοψιδάς και η Κάτια μετρούν προσωπικά και όχι ομαδικά τις νίκες τους, προκαλώντας την αντίδραση της Κάτιας.

Κάπως έτσι, οι δύο παίκτριες ήρθαν σε ευθεία κόντρα, με τη Σαλαγκούδη να σχολιάζει, ότι η Κάτια ζήτησε να τρώει περισσότερο, επειδή φέρνει νίκες . Το μοντέλο δε θέλησε να απαντήσει σε αυτό, ξενερώνοντας από τη στάση της ομάδας της, που δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση να την απομακρύνει από το ριάλιτι.

Survivor 4: Ψήφισαν την Κάτια οι Σαλαγκούδη - Βέλλη - Ελευθερίου - Κονδυλάτος

Ακόμα μία ψηφοφορία του Survivor ολοκληρώθηκε και η παρέα των Σαλαγκούδη, Κονδυλάτου, Βέλλη και Ελευθερίου, επέλεξε να ψηφίσει την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατά τα λεγόμενά τους, δημιουργεί πρόβλημα στην συμβίωση στην καλύβα.

Το μοντέλο τα δίνει όλα στους στίβους μάχης και είναι από τους ελάχιστους Διάσημους που φέρνει νίκες στην ομάδα ωστόσο η συμπεριφορά της στην καλύβα ενοχλεί τους συμπαίκτες της.

Το επεισόδιο της Τρίτης (12/1) ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τις δύο γυναίκες να τσακώνονται άγρια σχετικά με το φαγητό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Κάτια είχε κλέψει ρύζι, θεωρώντας ίσως πως, επειδή φέρνει νίκες, έχει και το δικαίωμα να τρώει περισσότερο, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση είχε πάρει μόνη μια καρύδα, που έκοψε.

Έτσι οι συμπαίκτες της αποφάσισαν να την ψηφίσουν, χωρίς να υπολογίζουν πως αν τη χάσουν από την ομάδα δε θα έχουν ελπίδα στις νίκες.

Survivor 4: Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη

Μια ακόμη ψηφοφορία για την αποχώρηση στο Survivor αφορούσε τους Διάσημους, με την ομάδα να καλείται να δώσει τον τρίτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Η ομάδα μίλησε και έβγαλε υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη.

Άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας είχε βρει ως νικητές τους Μαχητές, που κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά και έφεραν τους αντιπάλους τους σε δύσκολη θέση, αφού ψηφίζουν για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι κανείς εκ των Μαχητών δεν πρόκειται να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ψηφοφορία αποδείχθηκε ιδιαίτερα αγχωτική, εξελισσόμενη σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη και την Κάτια Ταραμπάνκο, με την πρώτη να είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά και τη δεύτερη να έχει συναντήσει προβλήματα στη συμβίωση με ορισμένους συμπαίκτες της.

Η Σαλαγκούδη ωστόσο ήταν η παίκτρια που πήρε τις περισσότερες ψήφους αφού όπως είπε... δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητές της!