Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτό είναι το προφίλ του συντρόφου της στο instagram

Και οι φωτογραφίες του είναι το κάτι άλλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτό είναι το προφίλ του συντρόφου της στο instagram

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η Κάτια Ταραμπάνκο πριν μπει στο Survivor διατηρούσε μια υπέροχη σχέση με έναν γοητευτικό νέο, τον Κώστα Χωρινό. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν κάνει και μια δημόσια εμφάνιση μαζί, δείτε εδώ το βίντεο.

Ωστόσο, τόσο η Κάτια όσο και ο Κώστας προσπαθούσαν τόσο καιρό να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά καταλαβαίνετε πως τώρα που εκείνη πρωταγωνιστεί στο Survivor κι έχει γίνει αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, υπάρχει παραπάνω ενδιαφέρον από τον κόσμο για την ζωή της και τα προσωπικά της.

Το Youweekly.gr μετά από αρκετό κόπο κατάφερε να βρει το προφίλ του Κώστα Χωρινού στο instagram και θα σας παραθέσει κάποιες αναρτήσεις αυτού. Το όνομα του στα social media θα μας επιτρέψετε να το κρατήσουμε κρυφό καθώς το προφίλ του δεν είναι δημόσιο.

Ωστόσο, να πούμε πως από τις αναρτήσεις του φαίνεται πως αγαπάει τα extreme sports, τις εξορμήσεις και την καλή παρέα.

Φωτογραφίες από το instagram προφίλ του συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο, Κώστα Χωρινού

Ο σύντροφος της είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Ταραμπάνκο αγόρι

Οι δυο τους από την πρώτη καραντίνα συγκατοικούν στο σπίτι αυτού.

Ταραμπάνκο σχέση

«Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας» είχε δηλώσει η Κάτια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή.

Ταραμπάνκο Survivor Κώστας Χωρινός