Κωνσταντίνος Βασάλος: Πήρε θέση για την ψηφοφορία των Διάσημων - «Έχουν συμβεί πολλά που δεν έχουμε δει»

Λέτε να μαγειρεύει όντως η Κάτια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Πήρε θέση για την ψηφοφορία των Διάσημων - «Έχουν συμβεί πολλά που δεν έχουμε δει»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να πάρει θέση στην χθεσινή ψηφοφορία που παρακολουθήσαμε από την ομάδα των Διάσημων στο Survivor.

Ο παρουσιαστής ως έμπειρος πλέον του Survivor, θέλησε να σχολιάσει πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε δει ακόμα.

Δεν δικαιολόγησε τη στάση των Διάσημων ωστόσο εξήγησε πως πολλές φορές η αλήθεια κρύβεται πίσω από τα πλάνα, ενώ έχει κράξει ανοιχτά την ομάδα των Διάσημων.

«Πριν κρίνετε την ψηφοφορία των παικτών γενικά μιλώντας σκεφτείτε ότι εμείς βλέπουμε μόνο το 10% των γεγονότων που γίνονται στο παιχνίδι! Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αφελείς που θέλουν να διώξουν την Κάτια γνωρίζοντας ότι είναι 2 εβδομάδες η πιο δημοφιλής παίκτρια! Πρέπει να έχουν συμβεί πολλά που δεν έχουμε δει. Τώρα ποια από τις δύο πλευρές έχει δίκιο, μακάρι να ξερα».

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor

Survivor: Ο Βασάλος τα "έχωσε" στους Διάσημους - «Κούρασε η δικαιολογία με την ηλικία»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να τα "χώσει" στους Διάσημους, λέγοντας πως έχουν κουράσει.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επίσης παίκτης του ριάλιτι, θέλησε να μοιραστεί την σκέψη του πως η ομάδα δεν έχει σταματήσει να μιλάει για την διαφορά ηλικίας που έχουν με τους αντιπάλους τους που είναι όλοι κάτω από 40.

Όπως σχολίασε η ηλικία και οι κοιλιακοί δεν παίζουν ρόλο και έφερε ως παράδειγμα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που ήταν ένας δυνατός παίκτης.

«Κούρασε η δικαιολογία με τις ηλικίες και τις σωματοδομές από τους Διάσημους! Επιλογή τους ήταν να πάνε στο Survivor. Ας το παλέψουν», έγραψε με αφορμή το συμβούλιο του νησιού.

Survivor Βασάλος Διάσημοι

Βασάλος για Survivor 4: «Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μπει για τα λεφτά! Είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» σχολίασε το Survivor 4, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που είναι και πρώην παίκτης να προβλέπει τον νικητή, αλλά και να σχολιάζει την συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη.

«Πιστεύω ότι η Κάτια είναι το φαβορί για να πάρει το Survivor αν και είναι πολύ νωρίς», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και personal trainer.

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη «Πιστεύω ότι έχει μπει αποκλειστικά για το εβδομαδιαίο εβδομαδιαίο ποσό που παίρνει. Το κίνητρό της είναι αυτό», δήλωσε, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι κάθεται σταυροπόδι λέγοντας πως «εκτός τόπου και χρόνου».