Survivor 4: Κατέρρευσε η Κάτια ψυχολογικά - Δίχως τέλος οι λυγμοί της

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Κατέρρευσε η Κάτια ψυχολογικά - Δίχως τέλος οι λυγμοί της

Σε απελπιστικά άσχημη κατάσταση βρισκόταν η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα μετά το αγώνισμα η οποία «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την ήττα των Διάσημων, οι παίκτες γύρισαν στην καλύβα τους με αρκετά ανεβασμένη διάθεση καθώς μπορεί να έχασαν, κατάφεραν όμως να δημιουργήσουν στιγμές αγωνίες στους Μαχητές σημειώνοντας για πρώτη φορά το σκορ 7-10.

Ωστόσο, η Κάτια φαίνεται να μην βρισκόταν στο ίδιο mood αλλά αντιθέτως λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα εξομολογώντας πως το σώμα της πλέον έχει καταρρεύσει.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο των Διάσημων κάνοντας αρχικά μια αναφορά σε κάποια αυτοάνοσα προβλήματα που έχει, τόνισε πως το κορμί της πλέον δεν συνεργάζεται και πως ο πόνος που νιώθει καθημερινά είναι ανείπωτος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με το ατυχές περιστατικό υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, κάτι που αποδεικνύει πόσο καταβεβλημένη νιώθει.

Η ίδια, μάλιστα, δε βρέθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης, καθώς το πρόβλημα υγείας της επιμένει και βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Κάτια Ταραμπάνκο - αποκλειστικό: Έχει κλείσει με τον Ατζούν να πάρει εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor

Δυστυχώς, γνωστό το έργο. Το ζήσαμε και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι όπως φαίνεται θα το ζήσουμε και με την Κάτια Ταραμπάνκο. Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, που στο χθεσινό επεισόδιο πιάστηκε να κλέβει φαγητό από την καλύβα, έχει κάνει μια καλή συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό κι εγώ στο Vanda's blog θα σας τα αποκαλύψω όλα σήμερα κιόλας...

Η συμφωνία Κάτιας - Ατζούν

Όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου - και ξέρετε πως ότι γράφεται στο Youweekly.gr δεν πέφτει ποτέ έξω, ειδικά για το Survivor και τα πρόσωπα αυτού - η Κάτια Ταραμπάνκο δεν έχει θεοποιηθεί τόσο τυχαία από το μοντάζ της παραγωγής του ριάλιτι. Όχι ότι φταίει μόνο αυτό που ο κόσμος της έχει συμπαθήσει αλλά σίγουρα κι αυτό παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο.

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Κάτια Ταραμπάνκο μετά το τέλος του Survivor, είτε βγει νικήτρια είτε όχι έχει συμφωνήσει από τώρα πως θα αναλάβει την παρουσίαση κάποιου project, από τα τόσα που έχει ο Ατζούν στον ΣΚΑΙ αλλά περισσότερο το μπαλάκι γέρνει προς το My Style Rocks.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο και όχι τόσο ταιριαστό η Κάτια είναι μια γυναίκα που καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα θέλοντας να μάθει τα όριά της οπότε σκέφτηκε "γιατί να μην το δοκιμάσω κι αυτό;"

Να σας υπενθυμίσω άλλωστε πως η Κάτια είναι πολύ θετική στο να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας καθώς το δοκίμασε μετά τη νίκη της στο GNTM με την εκπομπή "Θαλασσόλυκοι", επίσης του ΣΚΑΙ, και φάνηκε να της αρέσει πολύ...

Ταραμπάνκο ΣΚΑΙ Survivor

Άλλωστε, δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω πως της αρέσει λίγο να κλέβει τα βλέμματα, ε;