Survivor 4: Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Έμειναν άφωνοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια φοβερή ανατροπή σημειώθηκε στο σημερινό συμβούλιο του Survivor με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 είχε από όλα, καυγάδες, κλάματα, αποκαλύψεις και φυσικά εντάσεις.

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το Youweekly, ήταν οι Μαχητές.

Το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος ήταν η επικοινωνία με χρήστες του Twitter, κάτι που προκάλεσε αρκετά γέλια και σχολιασμούς από την ομάδα των Μαχητών.

Οι Διάσημοι, που έχασαν τις δύο προηγούμενες ασυλίες αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους, με τον Καλίδη, την Ανθή και τον Κοψιδά να είναι μια ανάσα πριν αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Καθώς όμως απουσίαζε η Κάτια από το συμβούλιο λόγω μιας αδιαθεσίας, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση στους Μαχητές και τους Διάσημους που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως λόγω του μειωμένου αριθμού των παικτών στην ομάδα των Διασήμων, συγκριτικά με αυτόν της αντίπαλης ομάδας, η παραγωγή αποφάσισε για αυτήν την εβδομάδα να μην αποχωρήσει κανείς.

Φυσικά, οι Διάσημοι στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης έλαμψαν από την χαρά τους με τους Μαχητές να δηλώνουν επίσης την αρέσκεια τους.

Όλοι στο τέλος μετέφεραν τα περαστικά τους στην Κάτια, τονίζοντας πως πάνω από όλα προέχει η υγεία.

Survivor spoiler: Βάζουν δυο Μαχητές στην ομάδα των Διάσημων

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ώρες εδώ, η παραγωγή του Survivor επειδή δεν βλέπει φως με την ομάδα των Διάσημων και οι ήττες έρχονται απανωτές η μία μετά την άλλη κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό λίγο να βαριέται, ετοιμάζει να ανακατέψει τα... τραπουλόχαρτα και να μπλέξει Μαχητές και Διάσημους.

Επειδή το να μπουν νέοι Διάσημοι είναι πείραμα, διότι δεν ξέρει η παραγωγή τι μπορεί να προσφέρουν αγωνιστικά θέλει δυνατά - σίγουρα χαρτιά! Ποια είναι αυτά; Παίκτες που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι και βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο!

Και πάμε τώρα στις λεπτομέρειες. Πως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες; Αρχικά η παραγωγή του Survivor δεν σκέφτεται να δώσει Διάσημους στην ομάδα των Μαχητών παρά μόνο Μαχητές σε εκείνη των Διάσημων! Πως θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εξετάζεται να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr