Survivor 4 - Highlights: To ρύζι που έκλεψε η Κάτια, η δωροδοκία του Καλίδη και η ανατροπή στην αποχώρηση

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Highlights: To ρύζι που έκλεψε η Κάτια, η δωροδοκία του Καλίδη και η ανατροπή στην αποχώρηση

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με κυριότερα σημεία το κλέψιμο φαγητού από τη Κάτια την δωροδοκία του Καλίδη ώστε να μη την προδώσει και τη μεγάλη ανατροπή στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor 4 - Κάτια: «Βρήκα το ρύζι στα σκουπίδια! Το κράτησα για μένα, εγωιστικό το ξέρω»

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο Survivor 4 από τότε που η Κάτια «πιάστηκε» να κλέβει κρυφά ρύζι από τους συμπαίκτες της.

Η ίδια προσπάθησε αρχικά να δικαιολογήσει τον εαυτό της και την πράξη της τονίζοντας πως οφείλει να τρώει περισσότερο μιας και είναι αυτή που φέρνει τις νίκες στην ομάδα.

Η δικαιολογία αυτή φυσικά δεν έπιασε τόσο και τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές δεν σταμάτησαν να την «στολίζουν».

Έτσι, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να πει όλη την αλήθεια για το ατυχές περιστατικό αναφέροντας πως βρήκε το σακουλάκι με το ρύζι στα... σκουπίδια και πως το κράτησε για αυτήν χωρίς να το πει στους άλλους.

Καθώς όμως κατάλαβε πως αυτό που έκανε ήταν άσχημο και εγωιστικό, απολογήθηκε στην ομάδα της και ζήτησε συγγνώμη.

Survivor - Καλίδης: «Δωροδοκήθηκα ξαφνικά από την Κάτια»

Χωρίς σταματημό είναι οι αποκαλύψεις του σημερινού επεισοδίου του Survivor 4 με τον Πάνο Καλίδη να αποκαλύπτει πως δωροδοκήθηκε από την Κάτια!

Με αφορμή ξανά την παίκτρια που έκλεψε ρύζι, ο τραγουδιστής έκανε μια απίστευτη εξομολόγηση αναφέροντας πως έκανε συμφωνία με το μοντέλο για να μην αποκαλύψει ότι έκλεψε φαγητό.

Μιας και ο Πάνος βρίσκεται μια ανάσα πριν την αποχώρηση, ήθελε να νιώσει καθαρός και εξηγημένος και για αυτό έβγαλε στην φόρα τα άπλυτα του με την Κάτια.

Survivor - έπαθλο: Δεν θα μιλήσουν με συγγενείς τους! θα διαβάσουν tweets για τον εαυτό τους

Το έπαθλο στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4 είναι η επικοινωνία, με την διαφορά ότι οι παίκτες δεν θα διαβάσουν μηνύματα φίλων και συγγενών αλλά.. tweets για τον εαυτό τους.

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι ίσως και το πιο σημαντικό για τους παίκτες του ριάλιτι, οι οποίοι στο άκουσμα του δάκρυσαν καθώς έχουν μεγάλη ανάγκη να δουν και να μιλήσουν με τους φίλους και την οικογένεια τους.

Ωστόσο, η επαφή αυτή φαίνεται να αργεί μιας και το σημερινό έπαθλο δεν αφορά τα κοντινά τους πρόσωπα αλλά.. τους τουιτεράδες!

Οι χρήστες του Twitter έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνουν τους τηλεθεατές να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Το ίδιο θα κάνουν σίγουρα και οι παίκτες απόψε, μόλις διαβάσουν τι γράφεται για αυτούς!

Survivor 4: Ανελέητα καρφιά από τον Παππά - «Ήθελαν να δουν τι θα ψηφίσω»

«Σεισμό» έφεραν στο Survivor τα νέα «καρφιά» του Αλέξη Παππά για την ψηφοφορία των Διασήμων, με τον ηθοποιό και μοντέλο να προχωρά σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τους παίκτες, που επηρεάζουν τα αποτελέσματά της.

Ο ίδιος επιχείρησε για ακόμη μια φορά να υπερασπιστεί τον Γιώργο Κοψιδά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το γεγονός, ότι παίρνει πολλές ψήφους, ενώ παίρνει νίκες και στην παραλία δεν κάνει τίποτα το μεμπτό.

Όπως έγινε και στο συμβούλιο, βέβαια, κανείς δεν πήρε την ευθύνη να απαντήσει και ο Παππάς δε σταμάτησε εκεί. Αποκάλυψε, δε, ότι η Ελευθερία Ελευθερίου τον πλησίασε, προκειμένου να μάθει το τι θα ψηφίσει, προσθέτοντας ότι είχε ακούσει νωρίτερα συμπαίκτη τους να την παροτρύνει σε αυτή την πράξη.

Survivor 4: Χαμός ξανά με την Σαλαγκούδη στο αγώνισμα - Πάει προς το κακό στο χειρότερο

Έχει φανεί ξεκάθαρα, ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι και η καλύτερη παίκτρια του Survivor αγωνιστικά, με πολλούς να τη θεωρούν ως την χειρότερη όλων των εποχών, ζητώντας μαζικά την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι.

Η ίδια επιβεβαιώνει καθημερινά ολοένα περισσότερο αυτό τον ισχυρισμό, παρότι τελικά γίνεται η απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία του κοινού, με τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να αποτελεί την πιο δημοφιλή παίκτρια των Διασήμων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον πρόκειται για κακή ψήφο, με τη Σαλαγκούδη να είναι πάλι απογοητευτική.

Η παίκτρια των Διασήμων πριν καν αρχίσει να παίζει με αντίπαλο την Έλενα Κρεμλίδου… έπεσε από την εξέδρα στη θάλασσα και στη συνέχεια περπατούσε σαν να βρίσκεται… σε πασαρέλα. Δεν χρειάζεται, μάλλον, να προσθέσουμε ποιος πήρε τον πόντο, με τους Μαχητές να πραγματοποιούν τότε το 2-0.

Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος παρενόχλησε τον Καλίδη - Αδιανόητο περιστατικό στον στίβο μάχης

Ένα λάθος του Survivor, της παραγωγής του ΣΚΑΪ και του Γιώργου Λιανού φάνηκε στο αγώνισμα επάθλου του Survivor, με τον Πάνο Καλίδη να προσπαθεί να ρίξει βολές και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τον παρενοχλεί, χωρίς να του επιρριφθεί ποινή.

Οι δύο παίκτες έδωσαν μια σπουδαία μάχη στο στίβο για το αγώνισμα, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται λίγο πιο πίσω στο τρέξιμο και το κολύμπι, αλλά σε κάθε περίπτωση να έχει τη δυνατότητα να νικήσει, αν ήταν εύστοχος στις βολές, με μια παίκτρια των Διασήμων νωρίτερα να απογοητεύει.

Ο Ασημακόπουλος νίκησε δίκαια, βέβαια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έπρεπε να τιμωρηθεί για την κίνησή του να παρενοχλήσει τον αντίπαλό του, αγνοώντας τουλάχιστον το «ευ αγωνίζεσθαι».

Survivor 4: Η Βέλλη έκανε την ανατροπή και σημείωσε νίκες - Ιστορική στιγμή στο αγώνισμα

Μια ιστορική στιγμή υπήρξε στο αγώνισμα της Τετάρτης (13/1) για το Survivor, καθώς η Άννα Μαρία Βέλλη κατάφερε να πάρει τις πρώτες της νίκες στο φετινό ριάλιτι, πραγματοποιώντας μια τεράστια έκπληξη.

Η γνωστή YouTuber μπήκε στο στίβο μάχης με αντίπαλο την Ασημίνα Ιγγλέζου και, με δεδομένο ότι δεν είχε πάρει άλλη νίκη στο παιχνίδι, με τον τραυματισμό της και την αγωνιστική της αδυναμία να ευθύνονται για αυτό, η Βέλλη έμπαινε ως αουτσάιντερ.

Κατάφερε, όμως, να ανατρέψει τα προγνωστικά, καθώς αποδείχθηκε εξαιρετική στους στόχους και έφερε, τελικά, τον πόντο στην ομάδα των Διασήμων, σε αντίθεση με τη Σαλαγκούδη που... συνεχίζει να απογοητεύει.

Λίγο αργότερα έμελλε να αποδείξει, ότι αυτός ο πόντος μόνο τυχαίος δεν ήταν, μιας και επανέλαβε την επιτυχία της κόντρα στην Έλενα Κρεμλίδου, «καθαρίζοντας» και τη γνωστή Instagrammer.

Survivor 4: Κατέρρευσε η Κάτια ψυχολογικά - Δίχως τέλος οι λυγμοί της

Σε απελπιστικά άσχημη κατάσταση βρισκόταν η Κάτια στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα μετά το αγώνισμα η οποία «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την ήττα των Διάσημων, οι παίκτες γύρισαν στην καλύβα τους με αρκετά ανεβασμένη διάθεση καθώς μπορεί να έχασαν, κατάφεραν όμως να δημιουργήσουν στιγμές αγωνίες στους Μαχητές σημειώνοντας για πρώτη φορά το σκορ 7-10.

Ωστόσο, η Κάτια φαίνεται να μην βρισκόταν στο ίδιο mood αλλά αντιθέτως λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα εξομολογώντας πως το σώμα της πλέον έχει καταρρεύσει.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο των Διάσημων κάνοντας αρχικά μια αναφορά σε κάποια αυτοάνοσα προβλήματα που έχει, τόνισε πως το κορμί της πλέον δεν συνεργάζεται και πως ο πόνος που νιώθει καθημερινά είναι ανείπωτος.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με το ατυχές περιστατικό υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο, κάτι που αποδεικνύει πόσο καταβεβλημένη νιώθει.

Η ίδια, μάλιστα, δε βρέθηκε στο συμβούλιο αποχώρησης, καθώς το πρόβλημα υγείας της επιμένει και βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Survivor 4: Λιποθύμησε ξαφνικά η Κρεμλίδου στο συμβούλιο - Σε σοκ οι συμπαίκτες της

Στο σημερινό συμβούλιο του Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου ένιωσε ξαφνικά μια αδιαθεσία και παραλίγο να λιποθυμήσει.

Καθώς ο Γιώργος Λιανός συζητούσε με τους 3 Διάσημους προς αποχώρηση, Ανθή, Καλίδης και Κοψιδάς η Έλενα προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες της καθώς φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις της.

Όλοι φυσικά έτρεξαν πάνω της με την ίδια να παθαίνει μια μικρή κρίση πανικού και να μην μπορεί να ανασάνει αλλά ούτε και να σταθεί στα πόδια της

Μετά από λίγα λεπτά ένιωσε καλύτερα χωρίς να παίρνει μεγαλύτερη συνέχεια το σκηνικό και συνεχίστηκε κανονικά το συμβούλιο ενώ η Κάτια απουσιάζει λόγω αδιαθεσίας.

Survivor 4: Τεράστια ανατροπή με την αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια φοβερή ανατροπή σημειώθηκε στο σημερινό συμβούλιο του Survivor με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 είχε από όλα, καυγάδες, κλάματα, αποκαλύψεις και φυσικά εντάσεις.

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το Youweekly, ήταν οι Μαχητές.

Το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος ήταν η επικοινωνία με χρήστες του Twitter, κάτι που προκάλεσε αρκετά γέλια και σχολιασμούς από την ομάδα των Μαχητών.

Οι Διάσημοι, που έχασαν τις δύο προηγούμενες ασυλίες αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους, με τον Καλίδη, την Ανθή και τον Κοψιδά να είναι μια ανάσα πριν αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Καθώς όμως απουσίαζε η Κάτια από το συμβούλιο λόγω μιας αδιαθεσίας, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση στους Μαχητές και τους Διάσημους που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως λόγω του μειωμένου αριθμού των παικτών στην ομάδα των Διασήμων, συγκριτικά με αυτόν της αντίπαλης ομάδας, η παραγωγή αποφάσισε για αυτήν την εβδομάδα να μην αποχωρήσει κανείς.

Φυσικά, οι Διάσημοι στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης έλαμψαν από την χαρά τους με τους Μαχητές να δηλώνουν επίσης την αρέσκεια τους.

Όλοι στο τέλος μετέφεραν τα περαστικά τους στην Κάτια, τονίζοντας πως πάνω από όλα προέχει η υγεία.