Survivor 4: Η Κάτια μετά το ρύζι πιάστηκε και να καπνίζει;

Άλλο σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Κάτια μετά το ρύζι πιάστηκε και να καπνίζει;

Μετά το περιστατικό με το ρύζι η Κάτια Ταραμπάνκο γίνεται για ακόμα μια φορά στόχος καθώς "κατηγορείται" πως είχε και τσιγάρα στην κατοχή της στο Survivor.

Για την ακρίβεια στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πλάνο που την δείχνει έξω από την καλύβα να κάθεται με τους συμπαίκτες της και να βάζει κάτι στο στόμα της. Αυτό το "κάτι" κίνησε τις υποψίες πως είναι τσιγάρο αφού δείχνει να το κρατάει και να... ρουφάει τζούρα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά στην ίδια σκηνή δίνει στον Αλέξη Παππά ένα... καλαμάκι που βρήκε στην καλύβα, κάτι που θεωρείται από πολλούς πως έγινε επίτηδες για παραπλάνηση.

Το βίντεο που φουντώνει τις φήμες πως η Κάτια κάπνιζε στο Survivor

Η Κάτια αποχωρεί από το Survivor

Πρώτοι σας αποκαλύψαμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor λόγω ψυχολογικής πίεσης αλλά κι ενός σοβαρού προβλήματος υγείας! Λίγες ώρες μετά το spoiler μας επιβεβαιώθηκε αφού διέρρευσε ότι η Κάτια έχει ήδη αποχωρήσει αναγκαστικά από το παιχνίδι, την ίδια ώρα που έλειπε από το συμβούλιο του νησιού!

Ποια είναι η αλήθεια; Θα επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο; Η απάντησή μας είναι πως ΟΧΙ! Η Κάτια Ταραμπάνκο τελείωσε από το Survivor, με την παραγωγή να αναζητά την καλύτερα εναλλακτική λύση! Ποια θα είναι αυτή και πότε θα την δούμε είναι άγνωστο!

Καλά όσα λέμε για το παιχνίδι, αλλά υπάρχει κι ένας άνθρωπος που υποφέρει! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Κάτιας; Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο έχει αποχωρήσει από το νοσοκομείο, όντας καλά στην υγεία της και βρίσκεται στο ξενοδοχείο για να επιστρέψει στην Ελλάδα!