Ξένια των Rec: «Αυτό που προέκυψε με την Κάτια και το στήθος το έπαθα και εγώ στο Survivor»

«Έτρεχα με το μαγιό γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξένια των Rec: «Αυτό που προέκυψε με την Κάτια και το στήθος το έπαθα και εγώ στο Survivor»

Η Ξένια η τραγουδίστρια των REC - η οποία είναι πρώην παίκτρια του Survivor - παρακολουθεί την Κάτια στο ριάλιτι επιβίωσης και θυμάται τα σχόλια που δεχόταν και η ίδια στα social media.

Όπως δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού , το ίδιο με το μοντέλο και το στήθος της, είχε συμβεί και με εκείνη καθώς, είχε χάσει πάρα πολλά κιλά με αποτέλεσμα να μην της κάνει το σορτσάκι της. Για αυτό το λόγο και έτρεχε στους στίβους μάχης μόνο με το μαγιό της.

Κάτια Survivor στήθος

Όσον αφορά τα σχόλια που είχε δεχτεί και εκείνη, όπως και η Κάτια Ταραμπάνκο κυρίως στο Twitter, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί γίνονται. Όπως συνέχισε να αναφέρει, μπορεί να έχει λόγο και να μην φοράει τίποτα από μέσα.

Αγνώριστη 2 χρόνια μετά την συμμετοχή της στο Survivor η Ξένια των Rec

Με αφορμή το Survivor 4, δεν γινόταν να μην ρίξουμε μια ματιά στους παλιούς παίκτες του ριάλιτι που είχαν αγαπηθεί πολύ. Ανάμεσα τους η Ξένια των Rec, που σήμερα είναι αγνώριστη, αφού έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά.

Η Ξένια είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μέσ στο παιχνίδι και είχε γίνει και trend στο Twitter μιας και ήταν η μοναδική παίκτρια που δεν είχε επίθετο και χρησιμοποιούσε το όνομα του συγκροτήματος που τραγουδάει.

Η καταγωγή της είναι από ένα χωριό της Ουκρανίας που πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου. Μάλιστα, στο 2015 το σπίτι της Ξένιας στην Ουκρανία είχε χτυπηθεί σοβαρά από βόμβα με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρά τραύματα χωρίς όμως αυτό, ευτυχώς, να αποδειχθεί μοιραίο. Πολλές φορές είχε αναφερθεί μέσα στο ριάλιτι, στην οικογένεια της, καθώς φοβόταν μην τους συμβεί κάτι.

Survivor Ξένια των Rec

Η Ξένια, από την Ελλάδα προσπαθούσε να μαζέψει λεφτά από τις δουλειές της στο τραγούδι ώστε να μπορέσει να τους βοηθήσει έστω και από μακριά μιας και ήταν αδύνατο να γυρίσει πίσω με την κατάσταση που βίωνε ο τόπος της.

Σήμερα, η Ξένια, παραμένει κούκλα όπως και τότε. Ωστόσο, η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι θα λέγαμε μεγάλη. Έχει αφήσει τα μαλλιά της πολύ μακριά, ενώ έχει αλλάξει και το μακιγιάζ της.

Από την άλλη, βρήκαμε τι κάνει σήμερα και πως είναι και ο Γιάννης Τσίλης που ήταν με την Ξένια στον ίδιο κύκλο του Survivor. Εκείνος ωστόσο, δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Ξένια Rec Survivor

Ξένια Rec instagram