Survivor 4: Αυτό είναι το κόσμημα που έφτιαξε ο Περικλής Κονδυλάτος στην Lady Gaga

Έχει πάνω νεκροκεφαλές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτό είναι το κόσμημα που έφτιαξε ο Περικλής Κονδυλάτος στην Lady Gaga

Μπορεί το ευρύ κοινό να γνώρισε τον Περικλή Κονδυλάτο μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο σχεδιαστής κοσμημάτων είναι εξαιρετικά γνωστός στον χώρο του, ενώ έχει φτιάξει ένα κόσμημά του και για τη Lady Gaga.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης των Διάσημων έχει απασχολήσει αρκετά μέσα στο παιχνίδι, κυρίως για τις ατάκες του που μπορούν να αποστομώσουν τον συνομιλητή του.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερωθεί στη μόδα και έτσι ένα έργο του βρέθηκε και στη Lady Gaga. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη τιάρα, την οποία υποστήριξε η τραγουδίστρια με υπέροχο τρόπο.

Lady Gaga Περικλής Κονδυλάτος

«Αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου, που μερικές φορές με τρομάζει διότι όλοι θέλουν να μου μιλήσουν για αυτό λες και σταμάτησε ο χρόνος εκεί. Δεν είναι όμως έτσι έχω κάνει τόσα πράγματα έκτοτε. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ακούει αυτό το εντυπωσιακό όνομα και είναι περίεργος, αλλά είναι πολύ απλό στην ουσία. Της πήγα μια τιάρα στο ξενοδοχείο της, της άρεσε και την φόρεσε and the rest is history. Tην προτελευταία φορά που πήγα Νέα Υόρκη το ξενοδοχείο μου ήταν μεσοτοιχία με το διαμέρισμα της το οποίο έγινε τυχαία. Έλεγα στο Βασίλη Ζούλια, μπορεί στην άλλη μεριά του τοίχου να είναι η τιάρα μου…», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την εμφάνιση της μεγάλης σταρ.

Survivor 4: Η ηλικία και καταγωγή του Περικλή Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και αγαπά τα τατουάζ. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. Ό,τι κόσμημα φοράει στο Survivor είναι δικό του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor» έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ρεπορτάζ με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Βασίλη Ζούλια οι οποίοι επιμελήθηκαν την εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού Mindy Kaling στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018.