Μιχάλης Αρναούτης: «Η Κάτια ίσως έχει τις άκρες της και είναι ευνοημένη με το φαγητό»

«Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιχάλης Αρναούτης: «Η Κάτια ίσως έχει τις άκρες της και είναι ευνοημένη με το φαγητό»

Ο Μιχάλης Αρναούτης μίλησε σήμερα στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αναφερόμενος στο σκηνικό που έγινε με την Κάτια Ταραμπάνκο, σχολίασε πως μπορεί να έχει τις άκρες της και να μπορεί να βρει φαγητό πιο εύκολα.

Ο πυγμάχος ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε επίσημα από το Survivor, πέρα από την Έλενα Λιλιοπούλου η οποία έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα του Open, αναφέρθηκε στην αντικατάστασή του από την Ανθή Σαλαγκούδη, στην ομάδα των Διάσημων αλλά και στην Κάτια η οποία έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες μέρες.

«Η Ανθή είναι καλή κοπέλα, αλλά δεν είναι για το Survivor. Δεν περίμενα να αντικαταστήσουν εμένα με ένα άτομο σαν την Ανθή, νομίζω το καταλαβαίνει και μόνη της, δεν μπορεί να επιβιώσει.

Δύσκολο να βρεις ρύζι άβραστο στα σκουπίδια. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και απορώ πώς δεν πήρε θέση όλη η ομάδα, εγώ αν ήμουν εκεί θα γινόταν χαμός. Ίσως έχει τις άκρες της και είναι ευνοημένη στο φαγητό. Όταν πηγαίναμε στα αγωνίσματα και στο συμβούλιο υπήρχε επιτήρηση ήταν αυστηρά τα πράγματα.

Μιχάλης Αρναούτης Survivor

Ο Γιώργος Κοψιδάς δεν κάνει κανένα λάθος, είναι η ήρεμη δύναμη. Αν μείνει ο Κοψιδάς, θα μείνει μέχρι το τέλος. Περίμενα να είναι και η Κάτια μέσα, αλλά με όλα αυτά που έχουν γίνει δεν ξέρω. Και ο Τζέιμς σίγουρα θα προχωρήσει.

Αν με πάρουν να γυρίσω θα πω να πάω στους Μαχητές, δε θέλω στους Διάσημους γιατί με διώξανε πολύ γρήγορα και μάλλον δε με θέλουν στο παρεάκι τους», είπε χαρακτηριστικά ο πυγμάχος.

Μιχάλης Αρναούτης: Η ηλικία και καταγωγή του πρώτου διάσημου που αποχώρησε από το Survivor 4

Ο Μιχάλης Αρναούτης (6 Σεπτεμβρίου 1979) είναι Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει γεννηθεί στην Αθήνα (Ζεφύρι) στις 6 Σεπτεμβρίου του 1979 και ζει στο Νιου Τζέρσεϊ. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά μαζί με τους πυγμάχους της ΑΕΚ Τιγκράν Ουζλιάν και Νίκο Ανδρεάδη.

Σήμερα αγωνίζεται επαγγελματικά στις ΗΠΑ στην κατηγορία ελαφρών βαρών και είναι κάτοχος του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες), ενώ διεκδίκησε το 2007 τον παγκόσμιο τίτλο της WBO. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους.