Bo: «Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια»

Τα καρφιά για την ομάδα των Διάσημων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Bo: «Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια»

Ο αγαπημένος ράπερ Bo, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στo Survivor, ενώ την ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει για εισιτήρια.

Ο Bo αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και ξεκαθάρισε πως οι Διάσημοι χρησιμοποιούν τη δικαιολογία της ηλικίας γιατί δεν είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά -δείτε εδώ πώς θα λύσει η παραγωγή το συγκεκριμένο ζήτημα -, ενώ είναι βέβαιος πως αν έμπαινε τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης θα τους κέρδιζε όλους.

«Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια. Την ηλικία τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία οι παίκτες, εγώ στο Survivor έπαιξα με πολύ νεότερα παιδιά από μένα.

Ο Θεός μου έδινε ώθηση να συνεχίσω μέσα στο Survivor. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο να περνάς τόσο άσχημα και να μη θες να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

Survivor 4: Ο Bo απάντησε ανοικτά για τον Λιανό - "Είναι συμπαθητικός. Ο Τανιμανίδης είναι πολύ καλός"

Ο Bo βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να συγκρίνει τον Γιώργο Λιανό με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως ο πρώτος είναι καλός αλλά ο δεύτερος έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις φετινές ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι ενώ δε θα μπορούσε να μιλήσει και για τους δύο παρουσιαστές, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τα εύσημά του στον φίλο του για την πρεμιέρα.

Αυτά είπε ο Bo για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό

«Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ συμπαθητικός. Θεωρώ ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτή τη φωνή και τον Σάκη γενικά. Το ζει πάρα πολύ καλά».

Survivor Λιανός Τανιμανίδης

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή φέρνει εις πέρας ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και είναι μια μεγάλη ευθύνη. Είναι πολύ καλός έχει πολύ χιούμορ και προϋπηρεσία στο Survivor, απλά δεν ήταν πρωταγωνιστής».