Survivor: Party στο twitter με τη μπάλα που έχασε η Μαριπόζα - "Αυτό που λέμε άμπαλη τελείως"

-Που πήγε η μπάλα; -Την έκανα giveaway!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Party στο twitter με τη μπάλα που έχασε η Μαριπόζα -

Στο σημερινό επεισόδιο Survivor είδαμε ένα παιχνίδι αρκετά στατικό που χρειαζόταν καλή συνεργασία ώστε να βάλουν με κλειστά τα μάτια οι παίκτες μια μπάλα σε μια βάση.

Στην σειρά της Μαριπόζας, ενώ η παίκτρια ξεκίνησε δυναμικά στη πορεία της έπεσε η μπάλα ακριβώς τη στιγμή που θα την τοποθετούσε στη βάση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τη βρει αφού είχε κλειστά τα μάτια.

Μην τα πολυλογούμε, στο twitter έγινε ξανά πανικός, αφού όπου βρίσκεται η Μαριπόζα, θα βρίσκεται και ένας πιστός χρήστης του twitter! Δείτε ωστόσο τι συμβαίνει με την υγεία της παίκτριας.

Δείτε μερικά tweets για την Μαριπόζα

μαριπόζα
μαριπόζα twitter survivor
μαριπόζα tiwtter

μαριπόζα

Survivor 4: Η Κάτια μετά το ρύζι πιάστηκε και να καπνίζει;

Μετά το περιστατικό με το ρύζι η Κάτια Ταραμπάνκο γίνεται για ακόμα μια φορά στόχος καθώς "κατηγορείται" πως είχε και τσιγάρα στην κατοχή της στο Survivor.

Για την ακρίβεια στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πλάνο που την δείχνει έξω από την καλύβα να κάθεται με τους συμπαίκτες της και να βάζει κάτι στο στόμα της. Αυτό το "κάτι" κίνησε τις υποψίες πως είναι τσιγάρο αφού δείχνει να το κρατάει και να... ρουφάει τζούρα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά στην ίδια σκηνή δίνει στον Αλέξη Παππά ένα... καλαμάκι που βρήκε στην καλύβα, κάτι που θεωρείται από πολλούς πως έγινε επίτηδες για παραπλάνηση.