Αποχώρηση Ταραμπάνκο: «Και κάπως έτσι σταματάμε να βλέπουμε Survivor»

«Έφυγε η νικήρια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρηση Ταραμπάνκο: «Και κάπως έτσι σταματάμε να βλέπουμε Survivor»

Χθες 17/1 ανακοινώθηκε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού πως η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor 4. Μπορεί να είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο οι συνθήκες δεν την βοηθούν να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση αυτή, το Twitter πήρε "φωτιά" με τους χρήστες που είναι και φαν του ριάλιτι να είναι δυσαρεστημένοι με την εξέλιξη αυτή, με πολλούς να γράφουν πως σταματούν να το βλέπουν.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μπορεί από ορισμένους συμπαίκτες της να δέχτηκε "λάσπη", ωστόσο κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Αποχώρηση Ταραμπάνκο Survivor

Αποχώρηση Ταραμπάνκο Survivor Twitter

Μέγκι Ντρίο: "Με πήραν από το Survivor για αντικαταστάτρια της Κάτιας"

Από νικήτρια του GNTM σε παίκτρια του GNTM φαίνεται πως στόχευσε η παραγωγή του Survivor αλλά τελικά το έφαγε το άκυρο αφού σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό η Μέγκι Ντρίο, δέχτηκε πρόταση να πάει αλλά αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM αποκάλυψε:

«Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3,500- 4,000 ευρώ την εβδομάδα (δείτε εδώ πόσα έπαιρνε η Ταραμπάνκο). Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα.».

Survivor 4: "Έθαψε" την Κάτια η Ελίζαμπεθ - "Ένιωσε σαν να παίρνεις το στέμμα από τη Βασίλισσα"

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ δήλωσε πως από τη στιγμή που η ίδια μπήκε στην ομάδα των διάσημων και έφερε νίκες, η Κάτια μάλλον αισθάνθηκε πως αποδυναμώνεται και συγκεκριμένα "Σαν να παίρνουν το στέμμα από τη βασίλισσα"

Η νέα παίκτρια ακόμα, αποκάλυψε πως δεν έχει δει το αληθινό πρόσωπο της Κάτιας και της φαίνεται περίεργο που έχει ξεκινήσει να νιώθει αδυναμία, ίσως να μην κάνει για το παιχνίδι.

ελίζαμπεθ περικλης