Survivor 4 - Ατζούν Ιλιτζαλί: «Θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής σας σε ένα μήνα»

Φεύγει ο Λιανός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ατζούν Ιλιτζαλί: «Θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής σας σε ένα μήνα»

«Βόμβα» στο Survivor 4 έβαλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον παραγωγό του παιχνιδιού να αναφέρει στους παίκτες, ότι ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί εκτός ριάλιτι, καθώς ορισμένες υποχρεώσεις του, τον στέλνουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να απευθύνει το λόγο στους παίκτες, εντυπωσιάζοντας με… τα ελληνικά του, τα οποία μπορεί να μη συνοδεύονταν από καλή προφορά, αλλά τουλάχιστον μοιάζει να έχει μάθει τη γλώσσα μας.

Ατζούν Ιλιτζαλί Γιώργος Λιανός

Στο τέλος του λόγου του, όμως, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός σε ένα μήνα θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να είναι ο Ατζούν εκείνος, που θα παρουσιάσει στη συνέχεια το παιχνίδι.

Χωρίς να έχει ανακοινώσει βέβαια τίποτα επίσημα, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Λιανός θα έρθει στην Αθήνα για τα τελευταία γυρίσματα του The Voice - αν και έχει ακουστεί ότι τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Κάτια Ταραμπάνκο - αποκλειστικό: Έχει κλείσει με τον Ατζούν να πάρει εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το Survivor

Δυστυχώς, γνωστό το έργο. Το ζήσαμε και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι όπως φαίνεται θα το ζήσουμε και με την Κάτια Ταραμπάνκο. Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, που στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε από το παιχνίδι, έχει κάνει μια καλή συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό κι εγώ στο Vanda's blog θα σας τα αποκαλύψω όλα σήμερα κιόλας...

Η συμφωνία Κάτιας - Ατζούν

Όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου - και ξέρετε πως ότι γράφεται στο Youweekly.gr δεν πέφτει ποτέ έξω, ειδικά για το Survivor και τα πρόσωπα αυτού - η Κάτια Ταραμπάνκο δεν έχει θεοποιηθεί τόσο τυχαία από το μοντάζ της παραγωγής του ριάλιτι. Όχι ότι φταίει μόνο αυτό που ο κόσμος της έχει συμπαθήσει αλλά σίγουρα κι αυτό παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο.

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Κάτια Ταραμπάνκο μετά το τέλος του Survivor, είτε βγει νικήτρια είτε όχι έχει συμφωνήσει από τώρα πως θα αναλάβει την παρουσίαση κάποιου project, από τα τόσα που έχει ο Ατζούν στον ΣΚΑΙ αλλά περισσότερο το μπαλάκι γέρνει προς το My Style Rocks.

Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο και όχι τόσο ταιριαστό η Κάτια είναι μια γυναίκα που καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα θέλοντας να μάθει τα όριά της οπότε σκέφτηκε "γιατί να μην το δοκιμάσω κι αυτό;"

Να σας υπενθυμίσω άλλωστε πως η Κάτια είναι πολύ θετική στο να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας καθώς το δοκίμασε μετά τη νίκη της στο GNTM με την εκπομπή "Θαλασσόλυκοι", επίσης του ΣΚΑΙ, και φάνηκε να της αρέσει πολύ...

Ταραμπάνκο ΣΚΑΙ Survivor

Άλλωστε, δεν είμαι μόνο εγώ που πιστεύω πως της αρέσει λίγο να κλέβει τα βλέμματα, ε;