Survivor 4: Η παραγωγή έκανε πρόταση στον δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη

Ενδιαφέρον...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η παραγωγή έκανε πρόταση στον δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο Youweekly.gr ένα από τα πρόσωπα που προσπάθησε να προσεγγίσει η παραγωγή του Survivor για να μπει στο ριάλιτι ήταν ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ποιος είναι ο Γιάννης Μαρακάκης που δέχτηκε πρόταση για το Survivor

Ο Γιάννης Π. Μαρακάκης είναι δικηγόρος και έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου 1976. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ενώ για σειρά ετών αποτελούσε μέλος της εθνικής ομάδας Στίβου. Έχει πάρει Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 110μ με εμπόδια το 2004, κατέλαβε την 1η θέση στο διεθνές μήτινγκ στίβου στο Loughborough της Βρετανίας το 2002, την 3η θέση στο διεθνές μήτινγκ στίβου στο Gold Coast στην Αυστραλία το 2002, το Χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 110μ με εμπόδια το 2001, το Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών 110μ με εμπόδια το 2001, το Αργυρό μετάλλιο στο Διεθνές Μήτινγκ Βουκουρεστίου 2000, την 4η θέση στο Grand Prix Τσικλητήρεια 2000, το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (110μ εμπόδια) το 1997 κα.

Επίσης, τον Γιάννη Μαρακάκη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Deal, ως δικηγόρο.

Survivor  Γιάννης Μαρακάκης

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως η παραγωγή ήθελε πολύ να ακούσει το "ναι" από το συγκεκριμένο άτομο, οι πληροφορίες μας λένε πως ο Γιάννης Μαρακάκης χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκε την πρόταση. Πριν από λίγο καιρό η σύντροφός του, Νίκη Θωμοπούλου, έφερε στην ζωή την καρπό του έρωτά τους οπότε για κανέναν λόγο ο Γιάννης δεν ήθελε να την αφήσει και να φύγει.