Κώστας Αναγνωστόπουλος για Survivor: "Και τουαλέτα που πας, πας με επιτήρηση"

Αποκάλυψε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Αναγνωστόπουλος για Survivor:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εδώ και μέρες βρίσκεται στο Πρωινό και σχολιάζει τα θέματα που προκύπτουν από το Survivor. Ένα από αυτά φυσικά που απασχόλησαν και απασχολούν ακόμα για το τι συνέβη πραγματικά, είναι το σκηνικό με την Κάτια Ταραμπάνκο που βρέθηκε στην κατοχή της να έχει ρύζι.

Η ίδια η Κάτια σε μια απολογία της προς την ομάδα, λίγες ημέρες πριν αποφασίσει να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, παραδέχθηκε πως το ρύζι το βρήκε στα σκουπίδια, κάτι το οποίο διέψευσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πως μπορεί να συμβεί.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος που έχει βιώσει τις συνθήκες του Survivor, υπάρχει συνεχόμενη επιτήρηση και είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς κάπου μόνος. Μέχρι και τουαλέτα στην φύση πας με συνοδεία ομάδας από την παραγωγή του Ατζούν.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Survivor

Οι τελευταίες εξελίξεις με την Κάτια Ταραμπάνκο

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κάτια Ταραμπάνκο είναι απογοητευμένη που δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος σε αυτό το ριάλιτι και είναι λογικό αφού είναι πεισματάρα και θέλει να καταφέρνει ότι έχει στο μυαλό της, αλλά από την άλλη αισθάνεται και λίγο απελευθερωμένη από την άποψη ότι είχε πιεστεί όντως πολύ ψυχολογικά.

Δεν την είχαν καταβάλει μόνο το αυτοάνοσο και η αδυναμία λόγω έλλειψης φαγητού αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι που υπο τέτοιες συνθήκες όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά σε άτομο της παραγωγής και σας αποκαλύπτει το Youweekly.gr "Είναι το νούμερα 1 που θα σε κάνει να θέλεις να το βάλεις στα πόδια".

Αυτό είπε σε άτομο της παραγωγής λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο και όπως σας είχαμε γράψει έμενε στο ξενοδοχείο.

Τώρα, η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής της προς την Ελλάδα σιγά σιγά. Η οικογένειά της, οι φίλοι της αλλά και ο σύντροφό της - δείτε τον εδώ - την περιμένουμε πως και πως αν και κάτι μου λέει πως... σε λίγο καιρό θα σκάσει η είδηση "βόμβα": "Xώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο λίγο μετά το Survivor".