Survivor 4: Ολόγυμνη φωτογραφία του Περικλή Κονδυλάτου

Έκανε yoga και καθόταν οκλαδόν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ολόγυμνη φωτογραφία του Περικλή Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει απασχολήσει πολύ με την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor. Σύμφωνα, μάλιστα, με το σημερινό trailer, θα μιλήσει πολύ άσχημα για τον Γιώργο Κοψιδά και θα αρχίσουν να διαταράσσεται ξανά η ηρεμία στην καλύβα.

Όταν ένας άνθρωπος, λοιπόν, που βρίσκεται σε ένα ριάλιτι απασχολεί τόσο είναι λογικό το κοινό να ζητάει να μάθε περισσότερα για την ζωή του. Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω ένα σύντομο βιογραφικό του καθώς και μια από τις top φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία φαίνεται ημίγυμνος.

Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το SURVIVOR είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Η ολόγυμνη φωτογραφία του Περικλή Κονδυλάτου

Περικλή Κονδυλάτος Survivor

Οι δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια για τον Περικλή Κονδυλάτο και την συμπεριφορά του στο Survivor

Στο Πάμε Δανάη μίλησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και αναφέρθηκε στον στενό συνεργάτη του που τώρα βρίσκεται στο Survivor, Περικλή Κονδυλάτο.

«Ο Περικλής Κονδυλάτος μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor μια εβδομάδα πριν φύγει. Ο κόσμος έμαθε μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, στο παιχνίδι είναι ο εαυτός του», ανέφερε χαρακτηριστικά.