Survivor trailer 19/1: "Επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην κανονική του ζωή ήρθε εδώ πέρα να αποδείξει κάτι"

Ο Κονδυλάτος κράζει άσχημα τον Κοψιδά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor trailer 19/1:

Παρά το ότι οι Διάσημοι και οι Μαχητές χωρίστηκαν σε δυο νέες ομάδες, τους Κόκκινους και τους Μπλε, φαίνεται πως το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο παραμένει βαρύ. Στο σημερινό 19/1, δε, trailer ο Περικλής Κονδυλάτος φαίνεται να βάζει στο στόχαστρο τον Γιώργο Κοψιδά και να μιλάει πολύ σκληρά για εκείνον.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένας χαρακτήρας που έχει σχολιαστεί αρκετά από το Twitter και τους τηλεθεατές κυρίως αρνητικά. Μετά την εμμονή που παρουσιάστηκε πως είχε με την Κάτια Ταραμπάνκο, πέρασε στον Γιώργο Κοψιδά, που ήταν φίλος αυτής... Τυχαίο;

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, όπως φαίνεται από το trailer που θα δείτε παρακάτω, θα ξεκινήσουν τα πισώπλατα χτυπήματα μεταξύ των παικτών της ομάδας των Κόκκινων. Βέβαια, εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων δεν θα λείψουν αφού πλάνα δείχνουν να γίνεται το έλα να δεις στο συμβούλιο του νησιού.

Όσον αφορά τον σημερινό στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία, θέλει ταχύτητα, συνεργασία και αντοχή. Για να δούμε πια ομάδα από τις δυο θα επικρατήσει; Θα υπάρξει καμία ανατροπή ή πάλι οι Μπλε θα πάρουν τη νίκη;

Το Youweekly.gr σας έχει εδώ την διαρροή για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα!

Το σημερινό 19/1 trailer του Survivor

Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος

Όσοι τον γνωρίζουν δεν αναφέρονται μόνο στο ταλέντο του να σχεδιάζει εκκεντρικά κοσμήματα, αλλά και στο αντισυμβατικό του στιλ. Πάντα σε αυτό το ακραίο παιχνίδι με τη μόδα και την αισθητική που ο σχεδιαστής φαίνεται να αγαπάει.

Στηρίζοντας εδώ και χρόνια τις συλλογές ρούχων του στενού του φίλου και συνεργάτη Βασίλη Ζούλια, ο Περικλής ξεχώρισε με τα ιδιαίτερα κοσμήματα που σχεδιάζει. Μάλιστα, οι δημιουργίες του 41χρονου σχεδιαστή έχουν φορεθεί από δεκάδες εγχώριους celebrities όπως η Άννα Βίσση, η Φαίη Σκορδά, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Μιμή Ντενίση, η Τάμτα κ.ά. αλλά και διεθνής σταρ όπως η Lady Gaga, δείτε εδώ ποια κοσμήματά του φόρεσε.

Όπως δήλωσε και στο βίντεο που τον σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό, απεχθάνεται την αγένεια ενώ του αρέσουν οι ανατροπές για αυτό και συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.