Survivor: "Ο Περικλής ένας κακιασμένος, κομπλεξικός, ζηλιάρης"

Το twitter τον σταύρωσε για τις χθεσινές δηλώσεις του στην αποχώρηση της Κάτιας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor:

Στο χθεσινό 17/1 επεισόδιο του Survivor - δείτε εδώ τα highlights - ο Περικλής εκφράστηκε με πολύ σκληρά λόγια όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη».

Εννοείται πως τόσο οι συμπαίκτες του όσο και το twitter καταδίκασε τις δηλώσεις αυτές και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω κάποια από τα tweets που γράφτηκαν εκείνη την στιγμή από τους τηλεθεατές.

Τα tweets για τις χθεσινές δηλώσεις του Περικλή στο Survivor

Survivor twitter

Survivor tweets περικλής

Survivor Περικλής για Κάτια

Το ιστορικό του Περικλή και της Κάτιας στο Survivor

Ο Περικλής Κονδυλάτος πριν από αρκετό καιρό είχε ψυχρανθεί με την συμπεριφορά της Κάτιας τόσο στα αγωνίσματα όσο και στην καλύβα.

Η σχέση αυτή διαταράχθηκε εντελώς όταν αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου πως η Κάτια Ταραμπάνκο είχε κλέψει λάδι αλλά και μαγείρευε και έτρωγε κρυφά από την ομάδα μόνη της. Επίσης, δημιουργήθηκε μια κλίκα μεταξύ αυτού, της Ανθής Σαλαγκούδη, της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Άννας Μαρία Βέλλη η οποία αποκαλύφθηκε στην προηγούμενη ψηφοφορία της ομάδας των Διάσημων όταν όλοι αυτοί ψήφισαν προς αποχώρηση την Κάτια.