Survivor 4 - Ορέστης Τσάνγκ: «Έχω ξεχωρίσει τον Τζέιμς, έχει στρατηγική»

Δε φαντάζεστε με τι ασχολείται σήμερα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ορέστης Τσάνγκ: «Έχω ξεχωρίσει τον Τζέιμς, έχει στρατηγική»

Ο Ορέστης Τσάνγκ ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας πως ο Τζέιμς είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει καθώς έχει την καλύτερη στρατηγική στην ομάδα.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με την απόδοσή του στα αγωνίσματα αν και δεν κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά.

Ορέστης Τσάνγκ Survivor

Σήμερα, μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και της είπε πως δεν γίνεται να μην βλέπει το Survivor, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει την μοναδική εμπειρία που έζησε. Παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να λάβει μέρος σε ένα Survivor All Star, αποκαλύπτοντας ότι θα το ήθελε πολύ. Δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που ενδέχεται να πάρει το έπαθλο στο Survivor 4.

Survivor spoiler 19/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σήμερα 19/1 στο Survivor για τις δυο νέες ομάδες, για τους Κόκκινους και τους Μπλε, και το Youweekly.gr βρίσκεται για ακόμα μια μέρα εδώ να σας μεταφέρει spoil και πληροφορίες από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο!

Σήμερα, το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε μέσα από τους δέκτες του ΣΚΑΙ θα είναι πολύ δυνατό αφού θα δούμε τις πρώτες πισώπλατες μαχαιριές του Περικλή Κονδυλάτου στον Γιώργο Κοψιδά αλλά και έναν τεράστιο καυγά στο συμβούλιο του νησιού μεταξύ των δυο νέων ομάδων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι να υπενθυμίσουμε πως μετά τον χθεσινό στίβο μάχης είναι ολοφάνερο πως η διαφορά δυναμικότητας στις δυο νέες ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 19/1 τον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor

Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πως το Youweekly.gr δεν πέφτει ποτέ έξω στα spoils για το Survivor! Η πηγή μας και οι πληροφορίες που μας δίνει είναι 100% έγκυρες κι αυτό έχει φανεί με το πέρασμα του χρόνου.

Σήμερα, λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό από ότι τις άλλες φορές. Οι Μπλε ομάδα για ακόμα μια φορά θα πάρει τη νίκη και οι Κόκκινοι μετά την Ανθή Σαλαγκούδη - που πολύ σωστά σας είπαμε πρώτοι πως θα βγει υποψήφια - θα πρέπει να βγάλουν ακόμα έναν παίκτη στον τάκο.

Δεν ξέρουμε τι κάνουν λάθος, αλήθεια, ακόμα και μετά την αλλαγή των ομάδων. Στο μόνο που μας πάει το μυαλό είναι ότι επειδή πεινάνε πολύ δεν μπορούν να συγκεντρωθούν... Ωστόσο, αυτό δεν είναι το σίγουρο spoil! Είναι απλά οι πρώτες εκτιμήσεις. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα επανέλθουμε με την σίγουρη πληροφορία αλλά και με το ποιος παίκτης είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Stay Tuned...

Δείτε το σημερινό τρέιλερ παρακάτω: