Survivor 4 highlights 18/1: Ο τσακωμός και η ψηφοφορία που ανέδειξε την Σαλαγκούδη υποψήφια προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights 18/1: Ο τσακωμός και η ψηφοφορία που ανέδειξε την Σαλαγκούδη υποψήφια προς αποχώρηση

Σας έχουμε όλα τα highlights του χθεσινού 18/1 επεισοδίου του Survivor. Όπου η μπλε ομάδα κέρδισε την κόκκινη και στην ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση. Ενώ, είδαμε και έναν καβγά.

Αυτά είναι όλα τα highlights του Survivor 4

Κονδυλάτος για Κοψιδά - «Δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα»

Είναι εξαρχής γνωστό, ότι ο Περικλής Κονδυλάτος έχει συγκεκριμένο σχέδιο, με τον ίδιο να στοχεύει πια στον Γιώργο Κοψιδά, μετά από όσα ανέφερε για την Κάτια Ταραμπάνκο. Σήμερα μάλιστα, πριν τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor, ξεκαθάρισε ο Κοψιδάς δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα για το ποιους θα επιλέξει.

Κι αν για την Κάτια τοποθετήθηκε με πολύ άσχημο τρόπο, με την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο, τότε είναι βέβαιο πως δε θα είχε πρόβλημα να κάνει το ίδιο με τον Κοψιδά, που χαίρει άκρας υγείας. Συγκεκριμένα, τα… έβαλε μαζί του, θεωρώντας πως ο ηθοποιός θα διαλέξει μόνο παίκτες, που θα έχουν ως κύριο προσόν τις αγωνιστικές επιδόσεις.

Γιώργος Κοψιδάς Survivor

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, θέλησε να προσθέσει πως ο Κοψιδάς δεν έχει κανέναν ηθικό «φραγμό». Δε σταμάτησε εκεί, μάλιστα, επισημαίνοντας πως ο ίδιος είναι ο… εκπαιδευτής των συμπαικτών του. Σήμερα μάλιστα, ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε πως ο Περικλής έχει προγραμματίσει τα πάντα στο παιχνίδι.

«Μαλλιά κουβάρια» πριν τη διάλυση οι Μαχητές - «Θέλεις να με διώξεις»

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι Μαχητές λίγο πριν τον διαχωρισμό των ομάδων, με τη Σοφία Μαργαρίτη και τον Νίκο Μπάρτζη να τρώγονται για ακόμη μια φορά με αφορμή τη συμβίωσή τους και τη διαδικασία, που θα ακολουθούσε.

Με τη στιγμή να πλησιάζει για την ανακατανομή των ομάδων υπό τους Γιώργο Κοψιδά και Τζέιμς Καφετζή, οι παίκτες των Μαχητών έδειξαν για ακόμη μια φορά τις κακές μεταξύ τους σχέσεις, που κορυφώθηκαν στον καβγά της μηχανικού αυτοκινήτων και του αγρότη.

Survivor 4 Μαχητές

Η Σοφία, συγκεκριμένα, ανέφερε στον Νίκο πως εκείνος θέλει να τη διώξει από την ομάδα, με το δεύτερο να νιώθει πως… προσβάλλεται για ακόμη μια φορά. Ο Τζέιμς, πάντως, ξεκαθάρισε πως θα πάρει τον Μπάρτζη στην νέα του ομάδα, μαζί με τη Μαριαλένα, τη στιγμή που ο Γιώργος Κοψιδάς ξεκαθάρισε πως θα επιλέξει παίκτες σύμφωνα με δικά του κριτήρια.

Πρώτη επιλογή του Κοψιδά από τους Διάσημους ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έχει περπατήσει στο νερό, έχει τρέξει στον αέρα και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, με τον Γιώργο Κοψιδά να διαλέγει πρώτο από τους συμπαίκτες του, τον γνωστό τραγουδιστή για τη νέα ομάδα.

Ο διάσημος ηθοποιός και ο Τζέιμς Καφετζής χρειάστηκε να διαλέξουν τους συμπαίκτες τους στις νέες ομάδες, που διαμορφώθηκαν στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να τους θέτει το ερώτημα για το πού έχουν καταλήξει, με την κίνηση του Κοψιδά να προκαλεί αρχικά μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος διάλεξε μεν ως πρώτο παίκτη από τους αντιπάλους τον Γιώργο Κορόμι, όπως υποδείκνυαν οι κανόνες, αλλά αμέσως μετά έπρεπε να αποφασίσει για το ποιος συμπαίκτης του θα ερχόταν με βεβαιότητα στην ομάδα του.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τριαντάφυλλο, που δικαιώνεται απόλυτα, αφού και εξαιρετικός έχει αποδειχ8εί στη συμβίωση και βελτιωμένος έχει εμφανιστεί στα αγωνίσματα, γεγονός που δεν άφησε να περάσει απαρατήρητο ο Κοψιδάς.

Συγκινημένη η Σοφία με την επιλογή του Κοψιδά - «Με έσωσες»

Ο Γιώργος Κοψιδάς, στην αναδιανομή των ομάδων στο Survivor 4, επέλεξε τη Σοφία για την ομάδα του και φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ συγκινημένη λέγοντάς του πως την έσωσε από την ομάδα των Μαχητών που δεν ήθελε με τίποτα.

Η Σοφία ήταν πραγματικά ανακουφισμένη και μάλιστα, δεν έκρυψε ούτε λεπτό την χαρά της που… γλίτωσε από τους Μαχητές και πέρασε πλέον στην κόκκινη ομάδα του Γιώργου Κοψιδά.

Η μηχανικός αυτοκινήτων, που για ακόμη μια φορά είχε νωρίτερα νεύρα με τους συμπαίκτες της, είχε φανερώσει ουκ ολίγες φορές το γεγονός, ότι δεν επιθυμούσε άλλο τη συμβίωση με τους υπόλοιπους Μαχητές, ελπίζοντας πως θα μπορούσε στην αναδιανομή των ομάδων να περάσει στην απέναντι πλευρά.

Έτσι όταν την επέλεξε ο Γιώργος Κοψιδάς, έπεσε στην αγκαλιά του και του είπε πως την έσωσε από όσα βίωνε στην ομάδα των Μαχητών.

Survivor 4 Σοφία Μαριαλένα

Η ευχή της αυτή ευοδώθηκε, με τον Γιώργο Λιανό να της ανακοινώνει πως περνά στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, την ίδια στιγμή που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παράμενε στα μπλε.

Ξενέρωσαν με τις ομάδες τους Άννα Μαρία και Ασημίνα

Οι ομάδες μοιράστηκαν από την αρχή στο επεισόδιο του Survivor 4, ωστόσο όπως φάνηκε, τόσο η Άννα Μαρία όσο και η Ασημίνα Ιγγλέζου ξενέρωσαν με την ομάδα στην οποία βρέθηκαν και μάλιστα, δε δίστασαν να το δείξουν.

Ο Τζέιμς, είχε επιλέξει πολλούς Μαχητές και έχει την επιλογή για ακόμη έναν. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ επέλεξε την Έλενα Μαριπόζα, η οποία είναι φίλη του και όπως είδαμε γνωρίζονται και πριν το Surivivor.

Ο Κοψιδάς από τη μεριά εκμεταλλεύτηκε την "πάσα" αυτή και πήρε στην ομάδα την Ασημίνα η οποία είναι μία πολύ δυνατή παίκτρια που φέρνει νίκες στην ομάδα της. Οι δύο παίκτριες ρωτήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό για την ομάδα στην οποία επιθυμούν να πάνε ωστόσο έπεσαν "'εξω".

Η Άννα Μαρία δεν χάρηκε πολύ αλλά προσπάθησε να δείξει πως είναι ευχαριστημένη, παρόλο που ο Μπάρτζης της είπε ότι δεν μπορεί να χαρεί γιατί έχασε από την ομάδα του την Ασημίνα. Από τη μεριά της η Ασημίνα ήταν με τα μούτρα κατεβασμένα!

Ξέμειναν στο τέλος Περικλής και Σαλαγκούδη

Η ανακατανομή των ομάδων στο Survivor είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τζέιμς Καφετζή να διαλέγουν συμπαίκτες, αν και ο πρώτος αναγκάστηκε να… φορτωθεί στο τέλος τον Περικλή και τον Ανθή Σαλαγκούδη, δύο παίκτες που δεν ήθελε με τίποτα.

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που απέμειναν στην επιλογή συμπαικτών, αφού κανείς εκ των δύο αρχηγών δεν επιθυμούσε την παρουσία τους στην ομάδα, τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για ζητήματα συμβίωσης, με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να το αποδεικνύει νωρίτερα στο επεισόδιο.

Κονδυλάτος Ανθή Survivor

Κάποιος, όμως, έπρεπε να τους πάρει στην ομάδα του. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Τζέιμς διάλεξε πρώτος, έκανε τη σωστή επιλογή να πάρει την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον Κοψιδά, ότι… του ξέμειναν ο Περικλής και η Ανθή, αν και είχε ήδη κάνει την κίνηση ματ με τον Τριαντάφυλλο.

Έμεινε από προμήθειες η μπλε ομάδα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στην παραλία της «μπλε» ομάδας με τους παίκτες της να είναι έξαλλοι από το γεγονός, ότι οι Μαχητές που έφυγαν από αυτή, είχαν προλάβει να φάνε όλες τις προμήθειες.

Μετά την ανακατανομή των ομάδων, το Survivor μας σύστησε δύο νέες ομάδες και τέσσερις Μαχητές βρέθηκαν στο αντίθετο «στρατόπεδο». Πρόκειται για τους Γιώργο Κορόμι, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Σοφία Μαργαρίτη, με τους τέσσερις όμως να κάνουν κάτι πολύ άσχημο στους πρώην συμπαίκτες τους.

Survivor μπλε ομάδα

Συγκεκριμένα, πριν πάνε στο συμβούλιο αποχώρησης, οι παίκτες αυτοί έφαγαν όλες τις προμήθειες, προκειμένου να μη μείνει τίποτα στους υπόλοιπους, με τον εκνευρισμό τους να είναι έκδηλος και λογικός.

Χόρεψε ζεϊμπέκικο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Τραγουδούσαν οι κόκκινοι γύρω από τη φωτιά

Η ατμόσφαιρα στην παραλία της «κόκκινης» ομάδας του Survivor φαίνεται πως ήταν εξαιρετική, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να ξεσηκώνει όλο τον Άγιο Δομίνικο με το φοβερό της ζεϊμπέκικο και την ομάδα της να τραγουδάει γύρω από τη φωτιά.

Λίγο μετά την ανακατανομή των ομάδων, με επιλογές του Γιώργου Κοψιδά και του Τζέιμς Καφετζή, η οποία ικανοποίησε τους περισσότερους, αν και υπήρχαν και οι ξενερωμένοι, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να μένει στην παραλία της πρώην ομάδας των Διάσημων και τις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της, παλιούς και καινούργιους, να μοιάζει πολύ καλή.

Survivor ζεϊμπέκικο Ελέτσι

Η ίδια, με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδά, σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και έβαλε «φωτιά» στο γλέντι που έγινε την νύχτα, δείχνοντας πως… ξέρει και από χορούς.

Ατζούν Ιλιτζαλί: «Θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής σας σε ένα μήνα»

«Βόμβα» στο Survivor 4 έβαλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον παραγωγό του παιχνιδιού να αναφέρει στους παίκτες, ότι ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί εκτός ριάλιτι, καθώς ορισμένες υποχρεώσεις του, τον στέλνουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να απευθύνει το λόγο στους παίκτες, εντυπωσιάζοντας με… τα ελληνικά του, τα οποία μπορεί να μη συνοδεύονταν από καλή προφορά, αλλά τουλάχιστον μοιάζει να έχει μάθει τη γλώσσα μας.

Ατζούν Ιλιτζαλί Γιώργος Λιανός

Στο τέλος του λόγου του, όμως, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός σε ένα μήνα θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να είναι ο Ατζούν εκείνος, που θα παρουσιάσει στη συνέχεια το παιχνίδι.

Χωρίς να έχει ανακοινώσει βέβαια τίποτα επίσημα, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Λιανός θα έρθει στην Αθήνα για τα τελευταία γυρίσματα του The Voice - αν και έχει ακουστεί ότι τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η απόλυτη μάχη - Ο Καλίδης κέρδισε τον Τριαντάφυλλο

Το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor με τις νέες ομάδες πρόσφερε και την τιτανομαχία που όλοι περιμέναμε, με τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο να τίθενται αντίπαλοι και τον πρώτο να κερδίζει.

Οι δύο τραγουδιστές και συνάδελφοι είναι πια «εχθροί», αποτελώντας «μυθικές» μορφές του φετινού παιχνιδιού, με τη μεταξύ τους μάχη να αναμένεται όσο καμία άλλη και τον πόντο να κρίνεται, πραγματικά, στη λεπτομέρεια.

Ο Καλίδης, μάλιστα, βρέθηκε πρώτος στις κορίνες, δείχνοντας μια αγωνιστική ταυτότητα, που δεν είχαμε δει στην προηγούμενη ομάδα του, ενώ σε αυτές κατάφερε πρώτος να ρίξει την τελευταία, παίρνοντας τον πόντο και επικρατώντας του Τριαντάφυλλου - ο οποίος ήταν ο πρώτος που επιλέχθηκε από τον Γιώργο Κοψιδά στους κόκκινους- , στον πιο σπουδαίο αγώνα που έχουμε δει στο φετινό Survivor.

Οι μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με τα νέα δεδομένα, που επικρατούν στο Survivor, είναι γεγονός, με την «κόκκινη» και την «μπλε» ομάδα να μας συστήνονται και τη δεύτερη να κυριαρχεί, παίρνοντας την νίκη και μαζί της το πρώτο κομμάτι του τοτέμ της ασυλίας.

Το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μας επεφύλασσε ουκ ολίγες εκπλήξεις, με ορισμένους παίκτες να αλλάζουν «στρατόπεδο» και την ανακατανομή να δημιουργεί δύο ομάδες, που σίγουρα έχουν μεγαλύτερη ισορροπία σε σύγκριση με τις προηγούμενες των Διάσημων και των Μαχητών.

Survivor ασυλία

Στην πρεμιέρα τους, πάντως, οι «μπλε» εμφανίστηκαν σαφέστατα πιο έτοιμοι, με τη δική τους αγωνιστικότητα και ευστοχία στις κορίνες να φέρνει την νίκη και, φυσικά, τους «κόκκινους» σε δυσάρεστη θέση, αφού πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα χαμένα λεφτά του κοινού

Σούσουρο είχε επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στο Survivor για τις ψήφους του κοινού, που πήγαν… στράφι την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τα χρήματα που χρεώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τοποθετηθεί για το θέμα ο Γιώργος Λιανός.

Ο κόσμος είχε ψηφίσει κανονικά την τελευταία εβδομάδα για το ποιος Διάσημος θα έφευγε από το παιχνίδι, αλλά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, που υπήρξαν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως κανείς δε θα έφευγε, κάτι που σήμαινε πως η ψήφος δεν είχε κανένα νόημα.

Ο Λιανός εξήγησε σχετικά με τα χαμένα χρήματα από τις ψήφους, ότι δεν μπορούν να επιστραφούν, καθώς κάτι τέτοιο δε γίνεται τεχνικά. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τα λεφτά θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, με την ανακοίνωσή του να φέρνει χειροκρότημα από τους παίκτες.

«Μπάχαλο» οι πρώην Μαχητές - «Το κάνατε με δόλο»

Άσχημες κουβέντες ακούστηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor ανάμεσα σε πρώην συμπαίκτες, με τους Μαχητές που έμειναν στην μπλε ομάδα να επιτίθενται σε όσους βρίσκονται στην κόκκινη, καθώς νωρίτερα… τους έφαγαν τις προμήθειες.

Το ζήτημα αυτό ήταν εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αυτό που έκαναν οι τέσσερις πρώην Μαχητές στους άλλοτς συμπαίκτες τους ήταν αρκετά άσχημο, με τον Κρις Σταμούλη, μάλιστα, να καταγγέλλει πως οι Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος έφαγαν δύο φορές ρύζι και άλλη μία τα πιτάκια, με αποτέλεσμα να μη μείνουν προμήθειες για τους πρώην Διάσημους που μετακόμισαν στην «μπλε» παραλία.

Survivor καυγάς Μαχητών

Οι πρώην Μαχητές έμοιαζαν μετανιωμένοι για την πράξη τους, με την αρχηγική παρουσία του Γιώργου Κοψιδά σίγουρα να παίζει το ρόλο της, ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση. Η κόκκινη ομάδα, συγκεκριμένα, αποφάσισε να επιστρέψει όλες τις χαμένες προμήθειες της μπλε.

Το δώρο που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον Καλίδη μετά τη μονομαχία του

Σε μια ακόμη επική κίνηση προχώρησε στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποδέχεται την ήττα του από τον εξίσου… σπουδαίο Πάνο Καλίδη και να του κάνει, μάλιστα, ένα δώρο για τα παιδιά του.

Οι δύο συνάδελφοι έγιναν «εχθροί» με την ανακατανομή των ομάδων και βρέθηκαν αντιμέτωποι στην αρένα, με τον Καλίδη να είναι εξαιρετικός αγωνιστικά, προς έκπληξη όλων, και τον Τριαντάφυλλο να του αποδίδει τα εύσημα στο συμβούλιο αποχώρησης, επιφυλάσσοντάς ένα υπέροχο δώρο.

Survivor Τριαντάφυλλος Καλίδης

Του έφερε, συγκεκριμένα, μια ξύλινη πλακέτα, όπου σημείωσε τα αρχικά ονόματα των παιδιών του, την οποία είχε ο Καλίδης στην καλύβα που άφησε πίσω του παραδίδοντάς τη και αγκαλιάζοντάς τον. Το μόνο που δεν έκανε ήταν να του ευχηθεί… να χαίρεται τα παιδάκια του.

Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη

H ψηφοφορία για την αποχώρηση στο Survivor αφορούσε την κόκκινη ομάδα, η οποία κλήθηκε να δώσει τον πρώτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Η ομάδα μίλησε και έβγαλε υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως φυσικά το Youweekly.gr είχε αποκαλύψει πως θα συμβεί πολύ νωρίτερα.

Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα η ανανεωμένη κόκκινη να βρεθεί στη δύσκολη θέση και να χρειάζεται να ψηφίσει. Σε αυτή την ψηφοφορία φάνηκε, φυσικά, το με ποια κριτήρια ψηφίζουν οι περισσότεροι παίκτες, φέρνοντας προ των ευθυνών της, τη με διαφορά από το δεύτερο πιο αδύναμη παίκτρια.

Ανθή Σαλαγκούδη υποψήφια

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ψηφίστηκε με οκτώ ψήφους έναντι δύο του Γιώργου Κοψιδά, που ψηφίστηκε μόνο από την ίδια και τον Περικλή Κονδυλάτο, αφού δεν υπήρχαν εκεί… η Βέλλη και η Ελευθερίου για να τον στείλουν στην κρίση του κόσμου.