Survivor 4: Κονδυλάτος για Κοψιδά - «Δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα»

Νέος στόχος μετά την Κάτια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Κονδυλάτος για Κοψιδά - «Δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα»

Είναι εξαρχής γνωστό, ότι ο Περικλής Κονδυλάτος έχει συγκεκριμένο σχέδιο, με τον ίδιο να στοχεύει πια στον Γιώργο Κοψιδά, μετά από όσα ανέφερε για την Κάτια Ταραμπάνκο. Σήμερα μάλιστα, πριν τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor, ξεκαθάρισε ο Κοψιδάς δεν έχει κανένα ηθικό δίλημμα για το ποιους θα επιλέξει.

Κι αν για την Κάτια τοποθετήθηκε με πολύ άσχημο τρόπο, με την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο, τότε είναι βέβαιο πως δε θα είχε πρόβλημα να κάνει το ίδιο με τον Κοψιδά, που χαίρει άκρας υγείας. Συγκεκριμένα, τα… έβαλε μαζί του, θεωρώντας πως ο ηθοποιός θα διαλέξει μόνο παίκτες, που θα έχουν ως κύριο προσόν τις αγωνιστικές επιδόσεις.

Γιώργος Κοψιδάς Survivor

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, θέλησε να προσθέσει πως ο Κοψιδάς δεν έχει κανέναν ηθικό «φραγμό». Δε σταμάτησε εκεί, μάλιστα, επισημαίνοντας πως ο ίδιος είναι ο… εκπαιδευτής των συμπαικτών του. Σήμερα μάλιστα, ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε πως ο Περικλής έχει προγραμματίσει τα πάντα στο παιχνίδι.

Survivor: "Ο Περικλής ένας κακιασμένος, κομπλεξικός, ζηλιάρης"

Στο χθεσινό 17/1 επεισόδιο του Survivor - δείτε εδώ τα highlights - ο Περικλής εκφράστηκε με πολύ σκληρά λόγια όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη».

Εννοείται πως τόσο οι συμπαίκτες του όσο και το twitter καταδίκασε τις δηλώσεις αυτές και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω κάποια από τα tweets που γράφτηκαν εκείνη την στιγμή από τους τηλεθεατές.

Τα tweets για τις χθεσινές δηλώσεις του Περικλή στο Survivor

Survivor twitter

Survivor tweets περικλής

Survivor Περικλής για Κάτια