Ευαγγελία Δερμετζόγλου: "Στο πρώτο Survivor υπήρξε ερωτική συνεύρεση"

"Είχαν ορμές παρά την πείνα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευαγγελία Δερμετζόγλου:

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου μίλησε για την δική της εμπειρία στο πρώτο Survivor και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά...

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Ναι υπήρχε ερωτική συνεύρεση, εγώ το έμαθα μετά δεν το είχα μάθει όταν ήμουν στο παιχνίδι μέσα γιατί ήμουν στον δικό μου κόσμο τελείως, δεν ασχολιόμουνα πολύ πολύ με κανέναν αλλά μετά το έμαθα ναι. Ωστόσο, δεν έγιναν ζευγάρι, απλά το έκαναν μόνο. Η ερωτική συνεύρεση γινόταν μέσα στο δάσος."

Να υπενθυμίσουμε πως το Youweekly.gr ήταν το πρώτο site που σας αποκάλυψε το φετινό ζευγάρι του Survivor!

Οι αποκαλύψεις της Ευαγγελίας Δερμετζόγλου για το πρώτο Survivor

Πριν από λίγες ημέρες στην ίδια εκπομπή η Ευαγγελία Δερμετζόγλου είχε συγκρίνει τις συνθήκες του φετινού Survivor με το πρώτο.

«Το φετινό Survivor μου φαίνεται αρκετά light σε σχέση με το δικό μας αλλά το δικαιολογώ επειδή είναι πολλούς μήνες. Το δικό μας ήταν πολύ σκληρό, αλλά ήταν 2 μήνες. Είχαμε πάθει κι εμείς δηλητηρίαση τα οποία δεν τα δείχνανε τότε. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών μου σταμάτησε η περίοδος για δύο χρόνια, ήμουν δύο χρόνια στους γιατρούς. Ακόμα και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ. Εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο πιο πολύ πούλαγε και σε αφήνανε. Είχαμε χαζά έπαθλα, ένα στρώμα, κάτι πίτσες προς το τέλος του παιχνιδιού με εκατομμύρια μυρμήγκια πάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.