Ευαγγελία Δερμετζόγλου: "Με την Ορθούλα μοιραστήκαμε το έπαθλο, ο λόγος μου είναι συμβόλαιο"

Όσα αποκάλυψε για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευαγγελία Δερμετζόγλου:

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου η πρώτη νικήτρια του Survivor, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της με την Ορθούλα Παπαδάκου.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, με την Ορθούλα μοιράστηκε το έπαθλο που κέρδισε μιας και το είχαν υποσχεθεί η μια στην άλλη.

Πιο συγκεκριμένα η Ευαγγελία Δερμετζόγλου δήλωσε

“Με την Ορθούλα είχαμε πει ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο. Μιλάμε μέχρι σήμερα, είναι καλά το κορίτσι μου. Μοιραστήκαμε τα λεφτά. Όταν δίνεις το λόγο σου δε γίνεται να μην τον τηρήσεις. Ο δικός μου ο λόγος είναι συμβόλαιο.

ευαγγελια ορθούλα

Η αλήθεια είναι ότι είχαν πέσει όλοι τότε να με φάνε αλλά αν δεν ήταν η Ορθούλα να με στηρίξει και να με βοηθήσει δε θα κέρδιζα” ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε πως τότε οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες από αυτές που βλέπουμε στους τελευταίους κύκλους του Survivor. Μάλιστα για σήμερα σας έχουμε και spoiler.

Δερμετζόγλου: «Στο Survivor δεν έχει τουαλέτα και χαρτί, πας όπου να ναι! Μετά κατευθείαν θάλασσα»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υγιεινή των παικτών. Όπως αποκάλυψε, στην καλύβα δεν έχουν τουαλέτες, όπως ούτε και χαρτί με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στο δάσος.

«Που γίνεται η τουαλέτα;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία πήρε μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε με τίποτα.

«Δεν υπάρχει τουαλέτα στο Survivor. Πάνε όπου να ναι. Μετά κατευθείαν στην θάλασσα, δεν είχαμε χαρτιά», είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου και συνέχισε «Κάποια στιγμή κάποιος συμπαίκτης μου... ενώ κολυμπούσαμε, επέπλεαν κάποια πραγματάκια».