Survivor 4: "Άδειασε" ο Κοψιδάς την Μπλε ομάδα - "Αν βάλετε 24 κουταλιές ρύζι, θα ζητήσω συγγνώμη"

Ξέσπασε μετά τις γκρίνιες για το φαγητό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4:

Στο σημερινό συμβούλιο νησιού στο Survivor o Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλες τις γκρίνιες για το θέμα του ρυζιού στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπλε ομάδα θέλησε πίσω τις προμήθειες που τους πήραν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Αφού λοιπόν τις έδωσαν , οι Μπλε παρατήρησαν ότι δεν ήταν ολόκληρες και μέσα στο κύπελλο του ρυζιού χωρούσαν κι άλλες.

Έτσι, ο Γιώργος Κοψιδάς κουρασμένος από την γκρίνια μέτρησε πως στο κύπελλο δεν χωρούν 24 κουταλιές ρυζιού που ισχυρίζονταν οι Μπλε και στο συμβούλιο του νησιού ζήτησε από την αντίπαλη ομάδα να τις ξαναμετρήσει και αν ο ίδιος βγει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε αφού ο Τζέιμς ως αρχηγός της Μπλε δήλωσε πως υπήρχαν διαφορετικά κύπελλα και έγινε μπέρδεμα.

Δείτε το άδειασμα του Κοψιδά στον Τζέιμς

Survivor 4 spoiler 20/1: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα

Σήμερα 20/1 το επεισόδιο του Survivor θα είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικό αφού θα παρακολουθήσουμε ακόμα μια αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων και εννοείται πως το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες για το τι θα συμβεί.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και μέσα 100%, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ανθή Σαλαγκούδη - η οποία μάλιστα είναι και πολύ ψυχολογικά ριγμένη - και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής έχει βγει σωστό σε όποια πληροφορία έχει δώσει στους πιστούς αναγνώστες του για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι θα συμβεί και σήμερα, πιστεύουμε...

Όπως σας είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα που τελικά δεν έγινε καμία αποχώρηση την τελευταία στιγμή από την ομάδα των Διάσημων, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μεγάλο κοινό και θα έβγαινε η πιο αγαπημένη παίκτρια παρά το γεγονός πως η ομάδα της την είχε ψηφίσει προς αποχώρηση.

Αυτό θα συμβεί και σήμερα! Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι πληροφορίες μας! Επίσης, θα υπάρξει ανατροπάρα καθώς τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση θα βρεθεί η Ελιζαμπεθ Ελέτσι... ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η οποία θα είναι κι αυτή που θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι!

Συντονιστείτε!