Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Δικαστής, Νεροπερπατητής και ξεβρακωτής! Την ξεβράκωσε την Ελευθερίου»

Όλο το Twitter ήταν με το μέρος του στον καβγά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Δικαστής, Νεροπερπατητής και ξεβρακωτής! Την ξεβράκωσε την Ελευθερίου»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, απέδειξε πως τελικά είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Από το ντέρμπι και την μεγάλη ανατροπή των μπλε που βρέθηκαν να χάνουν με 6-1 και το γύρισαν σε 10-7, μέχρι και την ψηφοφορία που ανέδειξε ως πιο δημοφιλή την Ανθή Σαλαγκούδη και έδιωξε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό. Για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος, "δίκασε". Στο στόχαστρο του, μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε την αλήθεια, που λίγο πολύ όλοι γνώριζαν, για την σχέση της με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα, αφού οι δύο ομάδες ξεκίνησαν να τσακώνονται και ο ένας να "δίνει" τον άλλον, ο Τριαντάφυλλος όταν η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως μίλησε απότομα προς τον Τζειμς, αποφάσισε να ρίξει την "βόμβα" του.

Έτσι λοιπόν την "άδειασε" κανονικά λέγοντας πως τον είχε πιάσει όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και τον έστρεφε κατά της Κάτιας λέγοντας πως είναι παίκτρια για ριάλιτι και δεν κάνει για εκεί. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως την ζήλευε πολύ και αυτό θα μπορούσε να το διαβεβαιώσει και ο Πάνος Καλίδης, κάτι που ο Πάνος δεν έκανε.

Χαμός στο Twitter μετά την "δίκη" του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4

Το Twitter λοιπόν, πήρε "φωτιά" με το συγκεκριμένο περιστατικό και οι αναρτήσεις διαδεχόντουσαν η μια την άλλη και όλες ήταν με το μέρος του τραγουδιστή.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος Twitter

Survivor 4 Τριαντάφυλλος Twitter για Κάτια

Survivor 4 Τριαντάφυλλος Twitter για Ελευθερίου

Οργή στο Twitter για το Survivor 4: "Τίτλοι τέλους στην φετινή αηδία"

Οργισμένο είναι το τηλεοπτικό κοινό από το γεγονός πως η Ανθή Σαλαγκούδη βγήκε πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας! Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να δώσει ως υποψήφια μια από τις της ομάδας, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η τελευταία να αποχωρήσει από το Survivor ώστε να σωθεί το... φιλαράκι της ο Περικλής!

Η κλίκα κατάφερε να "φάει" την Ελίζαμπεθ και το τηλεοπτικό κοινό απαιτεί να τελειώσει τώρα η τραγωδία του Survivor! Χαρακτηριστικά είναι τα tweets που μπορείτε να δείτε στο Athensmagazine.gr!