Survivor 4 spoiler: Ο Τριαντάφυλλος μάλωσε άσχημα με τον Κονδυλάτο

Ο Περικλής ζήτησε βοήθεια από την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Ο Τριαντάφυλλος μάλωσε άσχημα με τον Κονδυλάτο

Άσχημη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι θα παρακολουθήσουμε έναν πολύ άσχημο καυγά μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Περικλή.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος εκνευρισμένος με την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και με την συμπεριφορά του Κονδυλάτου, η οποία τον ενοχλεί εδώ και καιρό, θα εκραγεί και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καλύβα των Κόκκινων.

Ο Περικλής θα φτάσει στα όριά του και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής θα απευθυνθεί στην παραγωγή για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Οι αποκαλύψεις για τον καυγά του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή στο Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος μάλωσε και με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά τη λήξη του χθεσινού Survivor επεισοδίου

Για την ακρίβεια αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις "έπεσαν" οι κάμερες έγινε το έλα να δεις! "Μαύρο πρόβατο" φυσικά η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία με... πονηριά έβγαλε υποψήφια την Ελίζαμπεθ Ελέτσι ώστε να αποχωρήσει εκείνη κι όχι ο φίλος της, Περικλής Κονδυλάτος!

Αυτό ως αποτέλεσμα είχε νεύρα από την πλευρά των συμπαικτών της που έχασαν μια δυνατή προσωπικότητα της ομάδας τους. Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε με την μια επίθεση στην Ανθή, την οποία την κατηγόρησε για στρατηγική! Μάλιστα αρκετοί της είπαν πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr