Θα συνεργαστούν μετά το Survivor 4, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Κοψιδάς

Το ανακοίνωσε ο Βασίλης Ζούλιας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα συνεργαστούν μετά το Survivor 4, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Κοψιδάς

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, στενός φίλος και συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς μετά το Survivor, θα συνεργαστεί μαζί τους.

Μπορεί οι δυο συμπαίκτες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο έριξε μια «βόμβα» για το τι θα γίνει όταν οι δύο άνδρες βγουν από το παιχνίδι.

«Είδα τον χαιρετισμό που έκανε ο Περικλής με τον Κοψιδά και μου άρεσε πολύ. Ο κύριος Κοψιδάς θα είναι στο σόου μας πρώτη σειρά. Και σόου χωρίς τον Περικλή δεν γίνεται», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζούλιας.

Survivor 4: Ο Κοψιδάς μιλά πρώτη φορά για Περικλή - "Είναι ένα ξένο σώμα"

Κονδυλάτος Κάτια Survivor

Οι αιχμές του Περικλή Κονδυλάτου είναι πολλές εδώ και καιρό για τον Γιώργο Κοψιδά αλλά όσο είχαμε δει μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor, o δεύτερος δεν είχε απαντήσει κάτι.

Ήρθε όμως η ώρα που ο ηθοποιός ξέσπασε και μίλησε κατά του συμπαίκτης του λέγοντας πως από τη στιγμή που φτιάχτηκαν οι νέες ομάδες ο Περικλής είναι άψυχος και συγκεκριμένα "Ένα ξένο σώμα" στο παιχνίδι.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, οι δυο τους έχουν τις χειρότερες σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να μην μιλιούνται καθόλου στη νέα τους καλύβα. Γεγονός είναι βέβαια, πως ο Περικλής δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα των κόκκινων και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις τους. Ωστόσο σας έχουμε spoiler!

Survivor 4 spoiler: Ο Τριαντάφυλλος μάλωσε άσχημα με τον Κονδυλάτο

Άσχημη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 4! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι θα παρακολουθήσουμε έναν πολύ άσχημο καυγά μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Περικλή.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος εκνευρισμένος με την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και με την συμπεριφορά του Κονδυλάτου, η οποία τον ενοχλεί εδώ και καιρό, θα εκραγεί και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καλύβα των Κόκκινων.

Ο Περικλής θα φτάσει στα όριά του και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής θα απευθυνθεί στην παραγωγή για να ξεκαθαρίσει το θέμα.