Survivor 4 - Κάτια Ταραμπάνκο σε δημοσιογράφους: "Παιδιά, σας παρακαλώ"

Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ελευθερία Ελευθερίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κάτια Ταραμπάνκο σε δημοσιογράφους:

Η Κάτια Ταραμπάνκο το βράδυ της Πέμπτης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την σύντομη εμπειρία της στο Survivor 4 και μάλιστα πρώτο το Youweekly.gr σας παρέθεσε αποκλειστικές της φωτογραφίες.

Στην πόρτα του αεροδρομίου την περίμεναν κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, τις οποίες όμως η Κάτια απέφυγε με ευγενικό τρόπο διότι σύμφωνα με το συμβόλαιό της δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις σε άλλο κανάλι πέραν του ΣΚΑΙ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε την ρώτησε τι έχει να πει για τις δηλώσεις του Περικλή προς το πρόσωπό της αλλά και την συμπεριφορά της Ελευθερίας εκείνη είπε χαρακτηριστικά "Θα τα πούμε όλα από κοντά άλλη στιγμή.", τηρώντας σιγή ιχθύος.

Βίντεο από την άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο

Οι δηλώσεις της μητέρας της

«Είμαι περήφανη για εκείνη και ευχαριστώ τον κόσμο. Την περιμένω να έρθει, δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει η Κάτια, δεν μου λένε τι ακριβώς. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν ξέρω καλά ελληνικά. Η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει. Με πείραξαν τα σχόλια που έκαναν για την Κάτια. Πιστεύω ότι έκανε φίλους μέσα στο παιχνίδι. Της είπα καλύ τύχη όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor. Η άλλη ομάδα είναι επαγγελματίες, η Κάτια είναι μοντέλο. Είχε πείσμα και στόχο!», δήλωσε η μητέρα της Κάτιας, Ναταλία Χαβραχ.