Πέτρος Ίμβριος για Survivor 4: «Έχουν ανέβει στο 100% οι επιδόσεις Τραντάφυλλου και Καλίδη»

«Εγώ ποτέ δε θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Ίμβριος για Survivor 4: «Έχουν ανέβει στο 100% οι επιδόσεις Τραντάφυλλου και Καλίδη»

Tις αθλητικές επιδόσεις του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλίδη στο Survivor 4, σχολίασε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και έχουν γίνει viral.

Ο Πέτρος Ίμβριος που γνωρίζει καλά και τους δυο, έδειξε που έχει την αδυναμία του, ωστόσο δήλωσε πως οι Διάσημοι μπήκαν με ηττοπάθεια στο παιχνίδι και δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την ηλικία τους ως δικαιολογία.

Πέτρος Ίμβριος Survivor 4 Έλα χαμογέλα

«O Tριαντάφυλλος είναι πολύ αγαπημένος μου συνεργάτης επί σειρά ετών. Έχουμε κάνει πολλές νίκες και επιτυχίες μαζί. Στον Άγιος Δομίνικο νομίζω ότι γενικώς η ομάδα των διασήμων πήγε με μια ηττοπάθεια. Εγώ ποτέ δε θα επικαλούμουν ούτε την ηλικία μου ούτε θα έλεγα ότι πήγα για να κάνω κάτι μέτριο. Θα έλεγα ότι ήρθα για να νικήσω. Οι επιδόσεις του Τριαντάφυλλου πιστεύω 100% ότι έχουν ανέβει πάρα πολύ και έχει ανέβει ο πήχυς. Όπως επίσης έχει ανέβει και ο φίλος μου ο Καλλίδης, τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Ήταν αουτσάιντερ και τώρα ξαφνικά έκοψε το τσιγάρο, διαπρέπει και είναι πολύ δυνατός. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν και συνηθίζουν στις κακές συνθήκες διαβίωσης» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη χειρονομία που έκανε ο Τριαντάφυλλος στην αντίπαλη ομάδα και στάθηκε αφορμή για μια μικρή κόντρα ανέφερε, «Παρεξηγήθηκε η χειρονομία του Τριαντάφυλλου αλλά ήταν καθαρά μια χειρονομία που κάνουν όλοι στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαίρου. Την έχουμε δει πολλές φορές, ο Τριαντάφυλλος είναι φίλαθλος, τρελαίνεται με όλα αυτά και είναι και λίγο παρορμητικός. Νομίζω δε θίχτηκαν δικαίως οι αντίπαλοι... Τα σχόλια του Περικλή ήταν λίγο άκομψα... Γελάω με αυτά που γράφονται για τον Τριαντάφυλλο και τον Καλίδη...»

Survivor 4: Νέες πληροφορίες για τον άγριο τσακωμό Περικλή - Τριαντάφυλλου

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει από εχθές, μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του Survivor είχαμε έναν πολύ έντονο καυγά ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Περικλή με αφορμή την Σαλαγκούδη, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν επέστρεψαν οι δύο ομάδες στις καλύβες τους!

Τι συνέβη αφού είχαν ήδη εκτονώσει τα νεύρα τους και ξαναπιάστηκαν στα χέρια οι δύο άνδρες;

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έμαθε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr