Survivor 4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Κοψιδάς - «Απογοήτευσα την ομάδα μου»

«Λύγισε» στην κάμερα και ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Κοψιδάς - «Απογοήτευσα την ομάδα μου»

Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση βρισκόταν ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την ήττα των Κόκκινων στον σημερινό αγώνα επάθλου του Survivor 4.

Ο σημερινός στίβος μάχης ήταν αρκετά αγωνιώδης καθώς οι δύο ομάδες έφτασαν στο 9-9 με τους Μπλε τελικά να πλησιάζουν πρώτοι το 10.

Το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων αφού γύρισαν στην καλύβα τους ήταν αρκετά έντονο και φορτισμένο, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά σε κλάματα, έπειτα από μια επίθεση που του έκανε ο Τζέιμς.

Survivor 4 γιώργος κοψιδάς

Ωστόσο, σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν και ο Κοψιδάς ο οποίος πήρε πάνω του την ευθύνη και ήταν ο παίκτης που αγωνίστηκε με τον Τζέιμς για το τελικό σκορ, με τον ίδιο τελικά όμως να χάνει.

Πολλοί παίκτες μετά τον κατηγόρησαν θεωρώντας πως δεν έπρεπε να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία και αντί για αυτόν έπρεπε να παίξει κάποιος πιο ξεκούραστος.

Μετά λοιπόν αυτά τα σχόλια, ο συγκεκριμένος παίκτης ένιωσε πως απογοήτευσε την ομάδα του ενώ λίγο αργότερα δεν μπορούσε καν να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Θα συνεργαστούν μετά το Survivor 4, Περικλής Κονδυλάτος και Γιώργος Κοψιδάς

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, στενός φίλος και συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κοψιδάς μετά το Survivor, θα συνεργαστεί μαζί τους.

Μπορεί οι δυο συμπαίκτες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο έριξε μια «βόμβα» για το τι θα γίνει όταν οι δύο άνδρες βγουν από το παιχνίδι.

«Είδα τον χαιρετισμό που έκανε ο Περικλής με τον Κοψιδά και μου άρεσε πολύ. Ο κύριος Κοψιδάς θα είναι στο σόου μας πρώτη σειρά. Και σόου χωρίς τον Περικλή δεν γίνεται», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζούλιας.