Survivor 4: Απίστευτη σπόντα από τον Τζέιμς - Έβαλε τα κλάματα ο Τριαντάφυλλος

«Θα σου δώσω το τηλέφωνο να παραγγείλεις πίτσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Απίστευτη σπόντα από τον Τζέιμς - Έβαλε τα κλάματα ο Τριαντάφυλλος

Το σημερινό έπαθλο φαγητού του Survivor 4 το κέρδισαν για ακόμη μια φορά οι Μπλε, με τον Τζειμς να επιτίθεται άσχημα στον Τριαντάφυλλο.

Μετά το απίστευτο ντέρμπι των δύο ομάδων, ο Τζέιμς απευθύνθηκε άνευ λόγου και αιτίας στον Τριαντάφυλλο κάνοντας του μια τρομερή επίθεση.

Συγκεκριμένα, καθώς το έπαθλο ήταν πίτσα, ο αρχηγός των Μπλε είπε στον Τριαντάφυλλο: «Θα σου δώσω το τηλέφωνο της πιτσαρίας να παραγγείλετε πίτσα στην παραλία», ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και δικαιολογημένα.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έκανε λόγο ξανά για την ειρωνεία του Τζειμς, μην μπορώντας να καταλάβει τον λόγο που του συμπεριφέρεται έτσι.

Όταν γύρισαν δε στην καλύβα, ο τραγουδιστής λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως δήλωσε δεν του αρέσει κάποιος άλλος να τους χτυπάει τόσο άσχημα την ήττα τους, πόσο μάλλον όταν πεινάνε όλοι τόσο πολύ.

Survivor 4: Βίντεο του Τζέιμς Καφετζή από ξέφρενο boat party

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν θα λέγαμε πως είναι ένας ήσυχος παίκτης μέσα στο Survivor. Βέβαια, ούτε στη ζωή του έξω από το παιχνίδι, αφού τα καλοκαίρια λατρεύει τα ξέφρενα boat party, τα οποία διοργανώνει ο ίδιος.

Ο Τζέιμς, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία στη Ρόδο. Εκεί μάλιστα, έκανε διακοπές μαζί και με την Μαριπόζα.

Στο λογαριασμό της επιχείρησής του στο Instagram, υπάρχουν βίντεο με ξέφρενα πάρτι, χορό και αλκοόλ. Με λίγα λόγια είναι ο παράδεισος των νέων. Σε πολλά λοιπόν βίντεο, βλέπουμε και τον Τζέιμς Καφετζή.