Survivor 4: Βγήκαν μαχαίρια στους Κόκκινους - Έξαλλη η ομάδα με τον Κοψιδά

Έχουν σταθεί όλοι απέναντί του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βγήκαν μαχαίρια στους Κόκκινους - Έξαλλη η ομάδα με τον Κοψιδά

Αρκετά ήταν τα «μαχαιρώματα» στην κόκκινη ομάδα μετά την τελευταία τους ήττα στο Survivor, με αρκετούς παίκτες της να είναι έξαλλοι με τον Γιώργο Κοψιδά και τον τρόπο, που επιχειρεί να ηγηθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του στο αγώνισμα επάθλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια από τους συμπαίκτες του, και δη τον Γιώργο Κορόμι, που δήλωσε ξενερωμένος με την κατάσταση, που επικρατεί στην παραλία των πρώην Διασήμων, ενώ τον σχολίασαν αρνητικά μέχρι και οι «Μπλε».

Survivor Γιώργος Κοψιδάς

Δεν έλειψαν, βέβαια, οι «μπηχτές» και σε άλλους παίκτες, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναφέρει πως πρώτη υποψήφια, σε περίπτωση ήττας στο αγώνισμα ασυλίας, πρέπει να είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου - δείτε εδώ το περιστατικό που δεν παρατήρησε κανείς χθες στο τηλεπαιχνίδι.

Survivor 4 spoiler 25/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα

Μετά το χθεσινό 24/1 απίθανο ντέρμπι που παρακολουθήσαμε ίσως για πρώτη φορά στο Survivor 4, τη νίκη πήραν πάλι οι Μπλε και απόλαυσαν την λαχταριστή πίτσα που τους έδωσε η παραγωγή σαν έπαθλο φαγητού. Σήμερα, 25/1, λέτε οι Κόκκινοι να καταφέρουν να σπάσουν το σερί και να πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας;

Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλει να έχει τα... ίδια και επιζητά λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην... κάλπη!

Survivor 4 spoiler 25/1

To Youweekly.gr γνωρίζετε πως από την αρχή του Survivor μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να σας δίνει αλάνθαστες αποκλειστικές ειδήσεις και ρεπορτάζ! Τα spoil του Youweekly.gr πέφτουν πάντα μέσα αφού η πηγή μας είναι 100% έγκυρη κι έχει αποδειχθεί άπειρες φορές και κάπου εδώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε...

Σήμερα 25/1, λοιπόν, οι επιβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως για ακόμα μια φορά η Κόκκινη ομάδα θα φάει ήττα... Πάλι, σαν κι εχθές, θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι και ίσως η διαφορά να κριθεί πάλι στον πόντο αλλά οι νικητές θα είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, οι μπλε...

Δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα οι Κόκκινοι...

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με την ήττα να πηγαίνει και πάλι στην ομάδα των Κόκκινων, το συμβούλιο θα έχει αρκετές εντάσεις καθώς θα αναγκαστούν να ψηφίσουν για ακόμα μία φορά έναν παίκτη ο οποίος θα τεθεί στην κρίση του κοινού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, απόψε θα γίνει μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, οι οποίες θα είναι οι δυο παίκτριες που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από την ομάδα.