Survivor 4 - highlights 25/1: Οι συνεχόμενες ήττες των Κόκκινων, ο έξαλλος Καλίδης και η υποψήφια Ιγγλέζου

Όσα είδαμε χθες και μας έκαναν εντύπωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 25/1: Οι συνεχόμενες ήττες των Κόκκινων, ο έξαλλος Καλίδης και η υποψήφια Ιγγλέζου

Το χθεσινό 25/1 επεισόδιο του Survivor 4, δεν θα λέγαμε πως ήταν ανατρεπτικό, καθώς για ακόμη μια συνεχόμενη φορά η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και έχασε την ασυλία, βγάζοντας υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα Ιγγλέζου - η οποία σας είχαμε αποκαλύψει πως ζήτησε να πάει στην μπλε ομάδα. Ενώ, στον συμβούλιο του νησιού είδαμε και τον Πάνο Καλίδη να είναι έξαλλος.

Όλα τα 25/1 highlights του Survivor 4

Βγήκαν μαχαίρια στους Κόκκινους - Έξαλλη η ομάδα με τον Κοψιδά

Αρκετά ήταν τα «μαχαιρώματα» στην κόκκινη ομάδα μετά την τελευταία τους ήττα στο Survivor, με αρκετούς παίκτες της να είναι έξαλλοι με τον Γιώργο Κοψιδά και τον τρόπο, που επιχειρεί να ηγηθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του στο αγώνισμα επάθλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια από τους συμπαίκτες του, και δη τον Γιώργο Κορόμι, που δήλωσε ξενερωμένος με την κατάσταση, που επικρατεί στην παραλία των πρώην Διασήμων, ενώ τον σχολίασαν αρνητικά μέχρι και οι «Μπλε».

Survivor Γιώργος Κοψιδάς

Δεν έλειψαν, βέβαια, οι «μπηχτές» και σε άλλους παίκτες, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναφέρει πως πρώτη υποψήφια, σε περίπτωση ήττας στο αγώνισμα ασυλίας, πρέπει να είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου - δείτε εδώ το περιστατικό που δεν παρατήρησε κανείς χθες στο τηλεπαιχνίδι.

Περικλής: «Ο Τριαντάφυλλος γλείφει την Ανθή με ξεδιάντροπο τρόπο»

Νέα «καρφιά» έριξε ο Περικλής Κονδυλάτος στον Τριαντάφυλλο αναφέροντας πως ο συμπαίκτης του είναι πολύ βρώμικος, αφού παίρνοντας αφορμή από μια φράση του τραγουδιστή, δεν έχασε την ευκαιρία να τον «κατακεραυνώσει».

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έχει γίνει μεταξύ άλλων το επίκεντρο της συζήτησης, αφού ο Τζέιμς Καφετζής του είχε πει πως θα τον ήθελε στην ομάδα του. Αυτή η ατάκα του εξόργισε τον Τριαντάφυλλο, που θεωρεί πως επαναλαμβάνει αυτή την ατάκα, ώστε να προκαλέσει προβλήματα στους «Κόκκινους».

Survivor Κονδυλάτος

Ο Περικλής, μιλώντας στην κάμερα, απάντησε σε όσα είπε ο Τριαντάφυλλος, τονίζοντας ότι δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί βρώμικα, όπως εκείνος. Ενώ στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκραξε την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Καλίδης έκλεβε λάδι και τον ανακάλυψαν!

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στην παραλία των «Κόκκινων», αφού οι παίκτες εντόπισαν το λάδι, που είχε κλέψει ο Πάνος Καλίδης και είχε βάλει στην καλύβα του, κάτω από το προσκεφάλι του.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, συγκεκριμένα, βρήκε το μπουκαλάκι αυτό, καθώς αποφάσισε να μείνει στο σημείο, όπου είχε φτιάξει για τον εαυτό του ο γνωστός τραγουδιστής ένα ξεχωριστό… ησυχαστήριο. Ο ίδιος, βέβαια, είχε κάνει μια συμμαχία με την Κάτια Ταραμπάνκο, με τους δύο να έχουν κλέψει από τις προμήθειες.

Survivor Ασημίνα Ιγγλέζου

Η Ασημίνα βρήκε το λάδι, που είχε κλαπεί και το ανέφερε στην ομάδα της, που έγινε έξαλλη με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη, με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο, ειδικά, να «ξεσπαθώνουν».

Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μια τεράστια ανατροπή υπάρχει στο Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως ο τρόπος με τον οποίο θα διεξάγεται από εδώ και στο εξής η ψηφοφορία, αναμένεται να αλλάξει.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης καλωσόρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, για τον οποίο σας έχουμε αποκλειστικά τον νικητή. Εκεί, τους είπε πως υπάρχουν δύο αλλαγές στο παιχνίδι, που αφορούν την ασυλία και την ψηφοφορία.

Survivor Λιανός

Συγκεκριμένα, ο Λιανός είπε πως αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρχουν συνέπειες, πια, στο πώς ψηφίζουν οι παίκτες, καθώς και στον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να παραμείνουν στο ριάλιτι, χάρη στην ψήφο του κοινού.

Οι Μπλε πήραν την πρώτη ασυλία

Ακόμη… μια μέρα στη δουλειά για τους «Μπλε» του Survivor, αφού η ομάδα έκανε για άλλη μια φορά εξαιρετική δουλειά στο αγώνισμα και πήρε την ασυλία, μετά τη «διπλή» νίκη της Κυριακής (24/1), συνεχίζοντας το σερί έναντι των «Κόκκινων», όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για την νίκη και για την ασυλία, η οποία τους βγάζει από τη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας προς αποχώρηση, με την μπλε ομάδα να δείχνει για ακόμη μια φορά την ανωτερότητά της και να επικρατεί ακόμη πιο άνετα, σε σύγκριση με το χθεσινό 10-9.

Survivor ασυλία Μπλε

Η κόκκινη ομάδα, φυσικά, εκτός του γεγονότος ότι έχει στην πλάτη της ένα σερί 6-0 από τον αντίπαλο, βρίσκεται φυσικά στο συμβούλιο αναγκασμένη να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το τελικό σκορ ήταν 10-3.

Έτοιμος να καταρρεύσει ο Ασημακόπουλος - «Δεν αντέχω άλλο τις συνθήκες»

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η κόκκινη ομάδα στο Survivor, με την κατάσταση στην παραλία τους να μην αντέχεται άλλο και τους παίκτες να μην κρύβουν, ότι λιμοκτονούν και δεν μπορούν να συνεχίσουν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σόκαρε με τα λόγια του, μετά το τελευταίο αγώνισμα που βρήκε την ομάδα του ως χαμένη για την ασυλία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η ψηφοφορία για τον πρώτο προς αποχώρηση. Ο ίδιος επεσήμανε, ότι η πείνα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά.

Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor

«Για να λειτουργήσει το μυαλό, πρέπει να τρώμε κιόλας κι εμείς δεν μπορούμε, θα καταρρεύσουμε», είπε ο Ασημακόπουλος, δείχνοντας το ποια είναι η δυσχερής κατάσταση στους «Κόκκινους», που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη.

Τα έβαλε με τον Κόρο η Ανθή - Πήρε το μέρος του Κοψιδά

Κι άλλος παίκτης βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Ανθής Σαλαγκούδη στο νέο επεισόδιο του Survivor, η οποία βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια και την έχει δει ηγέτιδα, με τις κινήσεις της να μαρτυρούν πως έχει πάρει μπόλικο θάρρος.

Μπορεί οι «Κόκκινοι» να έχασαν για ακόμη μια φορά, αλλά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε έναν εκ των τριών πόντων της, με την ψυχολογία της να έχει ανέβει από την τελευταία ψηφοφορία, κάτι που φάνηκε και την Κυριακή (24/1), όπου πήρε μάλιστα δύο νίκες.

Σαλαγκούδη Κόρομι

Τα επιτεύγματά της φαίνεται, ότι της έδωσαν το δικαίωμα να τα βάλει με τον Γιώργο Κορόμι, τον οποίο έχει στοχεύσει μετά τον Γιώργο Κοψιδά, με τους δύο παίκτες επίσης να θέλουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότ η Σαλαγκούδη πήρε το μέρος του Κοψιδά στην συζήτηση.

Ο Κοψιδάς πήρε την πρώτη ατομική ασυλία

Στο Survivor κοντέψαμε να δούμε μια τεράστια έκπληξη, στην προσπάθεια των παικτών να πάρουν την ατομική ασυλία από την «κόκκινη» ομάδα, αλλά τελικά το φαβορί, ο Γιώργος Κοψιδάς, κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο νησί για άλλη μια βδομάδα.

Ο Γιώργος Κοψιδάς, είναι απόλυτα ασφαλής, με την ομάδα του να έχει ηττηθεί στο αγώνισμα ασυλίας και για πρώτη φορά να χρειάζεται κάθε παίκτης να διεκδικήσει την ασυλία του πριν από το συμβούλιο αποχώρησης.

Survivor ατομική ασυλία

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως μας ενημέρωσε, ήταν και εύζωνας εκτός από αθλητής, κάτι που τον βοήθησε στην ισορροπία, με συνέπεια να νικήσει τους Περικλή Κονδυλάτο και Ανθή Σαλαγκούδη, που έφτασαν μέχρι την πηγή, αλλά δε γεύτηκαν το γλυκό νέκταρ της ασυλίας.

Ο Τριαντάφυλλος ξεμπρόστιασε τον Καλίδη για το λάδι

Στη σέντρα βγήκε ο Πάνος Καλίδης στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/1) στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να βλέπει τους «Κόκκινους», και δη τους πρώην συμπαίκτες του, να τον «κατακεραυνώνουν» για το κλεμμένο λάδι.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε πρώτος το λόγο από τον Γιώργο Λιανό, με το συνάδελφό του να αναφέρει το περιστατικό της Ασημίνας Ιγγλέζου, η οποία ήταν η παίκτρια, που βρήκε το… επίμαχο λάδι, με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του Καλίδη να παίρνουν σειρά, όπως ο Κονδυλάτος και ο Κοψιδάς. Ο τελευταίος, δε, πρόσθεσε πως υπήρξε συνεργασία του με την Κάτια Ταραμπάνκο για τα κλοπιμαία.

Πάνος Καλίδης κλεμμένο λάδι

Ο Καλίδης απάντησε, βέβαια, ότι δεν έχει κάνει τίποτα τέτοιο και αποτελεί ντροπή το να κατηγορείται. Σε κάποια στιγμή, όμως, φαίνεται ο Κρις Σταμούλης να τον ρωτά το εξής: «Δεν το έχεις πει στους άλλους αυτό;». Η φράση αυτή «καίει» τον καλλιτέχνη, που το μόνο που έκανε εκείνη τη στιγμή ήταν να απαντήσει με μια αδιάφορη γκριμάτσα.

Καλίδης: «Τρέμω από τα νεύρα μου, δεν θέλω να ξανακοιτάξω τους κόκκινους»

«Θηρίο» έγινε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, ότι… τρέμει από τα νεύρα του, βλέποντας τους άλλοτε συμπαίκτες του να τον κατηγορούν.

Ο διάσημος τραγουδιστής είδε τους «Κόκκινους» να τον βγάζουν… στη σέντρα για το κλεμμένο λάδι, με τον ίδιο να αντιδρά δυναμικά, θεωρώντας πως ψάχνουν τρόπο να τον κατηγορήσουν και βρίσκοντας δικαιολογίες για το πώς βρέθηκε το μπουκαλάκι στην καλύβα του.

Πάνος Καλίδης λάδι

Μιλώντας για… καθαρισμό ενέργειας και καντηλάκια, έφτασε στο σημείο να παραδεχθεί τεχνηέντως, ότι χρησιμοποίησε λάδι, επιμένοντας ωστόσο, ότι τρέμει από τα νεύρα του.

Υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα

Ένταση είχε για ακόμη μια φορά το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, στο οποίο αναδείχθηκε και η πρώτη υποψήφια, που πήρε τη συντριπτική πλειονότητα των αρνητικών ψήφων των συμπαικτών του, η οποία δεν ήταν άλλη από την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (25/1) είχε αρκετές δυνατές στιγμές, με τους «Μπλε» να επικρατούν στο αγώνισμα ασυλίας με 10-3 και να φέρνουν πάλι σε δύσκολη θέση τους «Κόκκινους», που έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο προς αποχώρηση.

Γιώργος Κοψιδάς Survivor

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, που «τιμωρήθηκε» για την αγωνιστική της κάμψη, με αποτέλεσμα να τίθεται πια στην κρίση του κοινού. Η ίδια πήρε έξι αρνητικές ψήφους, χωρίς φυσικά να ισοψηφίσει με άλλον.