Survivor 4 - Μπάρτζης - «Ντροπή δεν είναι η δουλειά σου αλλά ο χαρακτήρας σου»

To Twitter τον δίκασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μπάρτζης - «Ντροπή δεν είναι η δουλειά σου αλλά ο χαρακτήρας σου»

Ο Νίκος Μπάρτζης δημιούργησε κανονικό χαμό στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και έτσι το Twitter όχι μόνο ξέσπασε εναντίον του αλλά τον έκραξε για τη συμπεριφορά του απέναντι στους αντιπάλους του.

Αφορμή στάθηκε ο πανηγυρισμός του αγρότη της μπλε ομάδας, μετά τον τελευταίο πόντο που πήρε στην νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ήταν έξαλλος και είχε συνέχεια, απευθύνοντας το λόγο στους «Κόκκινους». Σε εκείνο το σημείο, αρκετά πρόσωπα θίχτηκαν, ενώ έγινε αναφορά και στην άσχημη κίνηση του Πάνου Καλίδη προς τον Περικλή Κονδυλάτο.

Το αποκορύφωμα ήταν ο καβγάς μεταξύ του Κώστα Παπαδόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη, με τον πρώτο να του λέει το πώς πρέπει να απευθύνει το λόγο σε ένα συνάνθρωπό του, λέγοντας το όνομά του, αντί να προβαίνει σε κάποιο επιφώνημα.

Νίκος Μπάρτζης Survivor
Survivor Twitter

Survivor 4 - Παππάς: «Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε να ψηφίσω τον Καλίδη όταν ήμουν στους διάσημους»

Άγρια «καρφιά» προς τον Τριαντάφυλλο πέταξε ο Αλέξης Παππάς στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, τονίζοντας πως ο τραγουδιστής τα βάζει με τον Πάνο Καλίδη, επειδή τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει πελατειακές σχέσεις με το συνάδελφό του.

Στο τελευταίο συμβούλιο έγινε χαμός για το κλεμμένο λάδι από την πλευρά του Καλίδη, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς να τα καταφέρει ιδιαίτερα, με τον Τριαντάφυλλο να σηκώνει… το λάβαρο της επίθεσης εναντίον του, αν και η μπλε ομάδα υπερασπίστηκε τον παίκτη της.

Survivor Αλέξης Παππάς

Στο επεισόδιο της Τρίτης (26/1), τόσο ο Καλίδης όσο και ο Παππάς ήταν έξαλλοι, αφού θεωρούν πως οι επιθέσεις του Τριαντάφυλλου βρίσκουν αφορμή στις συνεχόμενες ήττες στα αγωνίσματα, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε.

Survivor 4: Απίστευτο! 3ος στην κατηγορία με τους πιο ακριβοπληρωμένους ο Αλέξης Παππάς

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα λεφτά που παίρνουν οι παίκτες των άλλοτε διάσημων στο Survivor 4 και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς είναι 3ος στην κατηγορία με τους πιο ακριβοπληρωμένους.

Ο ηθοποιός, σίγουρα πρόκειται να συζητηθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι. Τόσο λόγω του χαρακτήρα του, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες εντάσεις, όσο και λόγω της σχέσης όπως φαίνεται που έχει με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτά τα λεφτά παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 4

Survivor 4 Αλέξης Παππάς λεφτά

Ο Ατζούν, όπως φαίνεται έχει βάλει καλά το χέρι στο πορτοφόλι του, αφού μιλάμε για ποσά που παίρνει ο κάθε εργαζόμενος σε ένα χρόνο καθημερινής δουλειάς.

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν, παίρνει 5.500€ ανά εβδομάδα και έρχεται πριν τον Τριαντάφυλλο!