Κάτια Ταραμπάνκο - Love it: "Για μένα ο Περικλής δεν θα μπορούσε να γίνει αρχηγός στο Survivor"

"Όταν δεν έχεις τόσο καλό στόχο, κι όταν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο - Love it:

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να μην ήταν τόσο συνεπής στην καραντίνα που έπρεπε να περάσει μετά την επιστροφή της από το Survivor αφού βγήκε στην δημοσιότητα υλικό που διασκέδαζε με την παρέα της, αλλά ήταν συνεπής στο να παρευρεθεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, όπως κάνουν όλοι όσοι αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σήμερα, λοιπόν, ημέρα Παρασκευή 29/1 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στον καναπέ του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποιος είχε ή θα μπορούσε να έχει ηγετικές τάσεις μέσα στο παιχνίδι, μιλώντας φυσικά και για τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον οποίο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο περί Survivor

«Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν είχα 10 κιλά παραπάνω για να χάσω»

Να υπενθυμίσουμε, το μεσημέρι της Πέμπτης 28/1 η Κάτια Ταραμπάνκο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μάλιστα ειρωνεύτηκε τους πρώην συμπαίκτες της, σχολιάζοντας πως δεν είχε κιλά για να χάσει στο ριάλιτι.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ωστόσο η παρουσία της εξακολουθεί να απασχολεί τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να τη σχολιάζουν και να αναφέρουν περιστατικά στα οποία συμμετείχε.

Έτσι, η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε έξω από τα δόντια για πράγματα που έγιναν στον παιχνίδι.

«Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν είχα 10 κιλά παραπάνω για να χάσω», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο, αστειευόμενη για τις κατηγορίες του Περικλή πως δεν έχει αδυνατίσει καθόλου.

Όσο για το πολυσυζητημένο ρύζι, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Δεν έκλεψα το ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια. Δεν έβαλα χέρι στις προμήθειες. Επειδή πάντα είχαμε εριστικά σχόλια από την αντίπαλη ομάδα, ο Τζέϊμς είναι λίγο τσιμπημένος. Θα του έλεγα να κουλάρει λίγο».