Survivor 4 - Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα έλεγα ότι θα κερδίσει η Σοφία, θέλω να δω Κοψιδά στον τελικό»

«Μου αρέσει ο Τζέιμς, έχει στρατηγική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κάτια Ταραμπάνκο: «Θα έλεγα ότι θα κερδίσει η Σοφία, θέλω να δω Κοψιδά στον τελικό»

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχθηκε από τους συμπαίκτες της αλλά και στο ποιον θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στο θέμα με το ρύζι και τόνισε πως δεν το έκλεψε, αλλά το βρήκε στα σκούπίδια.

Παράλληλα χαρακτήρισε σκληρά τα λόγια των συμπαικτών της και ανέλυσε τι θα έκανε διαφορετικά αν έμπαινε ξανά στο ριάλιτι.

«Το ρύζι το βρήκα στα σκουπίδια. Είναι πολύ λάθος να χρησιμοποιούν τέτοιες κουβέντες. Οι συμπαίκτες μου λένε ότι έκλεψα το ρύζι, το οποίο εγώ το αρνούμαι κατηγορηματικά. Το έκρυψα, όπως αποκάλυψα στην ομάδα μου πριν γίνει η ένωση. Από εκεί και πέρα, το μοιράστηκα με τον Πάνο Καλίδη ο οποίος με είδε ένα μεσημέρι να το τρώω. Δεν ήμουν ποτέ διαχειρίστρια στις προμήθειες όπως πήγαν να με βγάλουν για να πουν ότι έβαλα χέρι και στο λάδι - δείτε εδώ τι συνέβη με το λάδι του Καλίδη.

Κάτια Ταραμπάκο Survivor

Αυτό για τα ενεργειακά που είπαν, έβαλα δύο σταγόνες σε νερό και αλάτι. Θα έλεγα ότι θα κέρδιζε η Σοφία αν και θα ήθελα να δω και τον Κοψιδά στον τελικό. Θα έλεγα και τον Τζέιμς ο οποίος έχει καλή στρατηγική.

Όταν έφυγα, έφαγα ένα μπέργεκερ με κόκκινη κορδέλα. Η Ανθή το πάει αργά και σταθερά, θα το έκανα κι εγώ, όχι τόσο αργά. Εξεπλάγην με τον χαρακτηριστικό σκουλήκια, δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό πίσω από τις κάμερες, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ έντονα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο - Love it: "Για μένα ο Περικλής δεν θα μπορούσε να γίνει αρχηγός στο Survivor"

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να μην ήταν τόσο συνεπής στην καραντίνα που έπρεπε να περάσει μετά την επιστροφή της από το Survivor αφού βγήκε στην δημοσιότητα υλικό που διασκέδαζε με την παρέα της, αλλά ήταν συνεπής στο να παρευρεθεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, όπως κάνουν όλοι όσοι αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σήμερα, λοιπόν, ημέρα Παρασκευή 29/1 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στον καναπέ του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποιος είχε ή θα μπορούσε να έχει ηγετικές τάσεις μέσα στο παιχνίδι, μιλώντας φυσικά και για τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον οποίο δεν τα πήγαινε καθόλου καλά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο περί Survivor