Survivor 4 - Μαριαλένα: «Δεν είμαι η μαμά της Μαριπόζας να την πάρω από το χέρι να έρθει στη παρέα»

Ένταση στη Μπλε ομάδα, αρχίζουν να χωρίζονται οι παίκτες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Δεν είμαι η μαμά της Μαριπόζας να την πάρω από το χέρι να έρθει στη παρέα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε την Έλενα Μαριπόζα να εκφράζει κάποια παράπονα της στην κάμερα όσον αφορά τις υπο-ομάδες στην Μπλε ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Instagrammer παρατήρησε πως και στην καινούρια ομάδα υπάρχουν κάποιοι χωρισμοί, ρίχνοντας την σπόντα της στην Μαριαλένα και την Άννα Μαρία.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η Μαριαλένα, προς τον παρόν δεν έχει κάτι με την Μαριπόζα αλλά έχει ταιριάξει αρκετά με την Άννα Μαρία Βέλλη και δεν θεωρεί πως πρέπει να πάρει από το χέρι την Μαριπόζα για να κάτσει μαζί τους. Ωστόσο αν απορείτε για την λένε Μαριπόζα, έχουμε την απάντηση.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως έχει ακούσει ότι η Μαριπόζα τον λέει διπρόσωπο.

Η ένταση της Μπλε ομάδας με την Μαριπόζα

Survivor Spoiler (31/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Κυριακή (31/1) σήμερα και όπως κάθε φορά, το Youweekly.gr είναι πιστό και ακριβές στο ραντεβού του για το spoiler που τόσο πολύ περιμένατε, για το Survivor 4. Οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν απόψε για έπαθλο και εμείς ξέρουμε ήδη τον νικητή!

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πως οι Μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους και έχουν σημειώσει ένα εντυπωσιακό 7-0 επί των Κόκκινων, οι οποίοι ελπίζουν σε καλύτερα αποτελέσματα, μετά από την αποχώρηση της Ασημίνας.

Όπως είδαμε στο trailer που σας έχουμε παρακάτω, σήμερα πρόκειται να μπουν δύο νέοι παίκτες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ταβλαδάκης, που θα μπουν σε Κόκκινους και Μπλε αντίστοιχα.

Το σημερινό αγώνισμα είναι για ακόμα μία φορά στατικό και δεν περιλαμβάνει ούτε ιδιαίτερο στόχο ούτε στίβο μάχης, σε μία ακόμα προσπάθεια της παραγωγής να ευνοήσει την κόκκινη ομάδα, μήπως πάρει καμία νίκη και φάει κάτι.

Τα άσχημα νέα ωστόσο δεν αργούν να έρθουν για τους Κόκκινους, οι οποίοι θα χάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα τη Σοφία Μαργαρίτη, αφού θα τραυματιστεί και θα διακομισθεί στο νοσοκομείο. Η Σοφία σε κάθε περίπτωση αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί στις γυναίκες, μιας και η άλλη γυναίκα της ομάδας είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, που παραδέχθηκε μόνη της ότι είναι το μεγαλύτερο παλτό της ομάδας.

Κάπως έτσι λοιπόν θα έρθει μία ακόμα ήττα για τους Κόκκινους. Οι Μπλε κερδίζουν και πάλι, και θα απολαύσουν να εντυπωσιακό έπαθλο που θα τους δώσει δύναμη για τα επόμενα αγωνίσματα! Έτσι μας είπε η πηγή μας έτσι σας μεταφέρουμε στο Youweekly.gr και ξέρετε πως μέχρι τώρα δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω...