Survivor 4: Απίστευτη σπόντα από τον Αλέξη Παππά - Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος με την κίνηση του

Το έλα να δεις και στο αποψινό συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Απίστευτη σπόντα από τον Αλέξη Παππά - Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος με την κίνηση του

Απαράδεκτη ήταν η κίνηση του Αλέξη Παππά στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor, καθώς ο ηθοποιός και μοντέλο πήγε να διχάσει τους «Κόκκινους», λίγο μετά τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στους «Μπλε».

Η κόκκινη ομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στην ευχάριστη θέση του να μην πρέπει να ψηφίσει στο συμβούλιο, μετά τη μεγάλη νίκη στο σχετικό αγώνισμα, και η χαρά τους δεν κρυβόταν, αλλά ο Παππάς επιχείρησε να τη σταματήσει, στηριζόμενος σε ένα περιστατικό με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Survivor 4 αλέξης παππάς

Αφού πρώτα συνεχάρη τους αντιπάλους για την νίκη, ο Αλέξης αναφέρθηκε σε έναν αγώνα της δημοσιογράφου, όπου παρά τον τραυματισμό της, σηκώθηκε και συνέχισε, προσθέτοντας πως οι συμπαίκτες της την ήθελαν εκτός αγώνα. Αυτό «πυροδότησε» την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, που του είπε πως προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια στους «Κόκκινους».

Ραμόνα Βλαντή: "Η Κάτια στο Survivor έχει στρατηγική και ο Αλέξης Παππάς είναι ψεύτικος"

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του φίλου της Περικλή Κονδυλάτου στο Survivor και "έθαψε" κυριολεκτικά την Κάτια και τον Αλέξη Παππά.

Ακόμη, αποκάλυψε αν θα έκανε το βήμα να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης

“Στο Survivor θα μπορούσα να ζητήσω πολλά για να πάω αλλά έβαλα πρώτα τα παιδιά μου και μετά το γεγονός ότι έχω να κάνω γυμναστική πολλά χρόνια. Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο και έχει μπερδευτεί και ο φίλος μου ο Περικλής με αυτό, είναι παιχνίδι επιβίωσης, ο Περικλής κοιτάει χαρακτήρες αλλά δε θα την πάρει μαζί του την Κάτια μετά. Όλοι ξέρουμε ότι η Κάτια είναι δυναμική και πιο σκληρή.

Δε μπορείς να την ψηφίσεις γιατί σου φέρνει πόντους. Η Κάτια έχει σίγουρα στρατηγική και ο Αλέξης Παππάς. Ο Αλέξης έχει τη μεγαλύτερη στρατηγική είναι πολύ ψεύτικο αυτό που κάνει” ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή. Kαι μιας και μιλάμε για Survivor σας έχουμε spoiler ποιοι παίκτες μεταφέρονται στην ομάδα των μαχητών!