Survivor 4 - Ελέτσι: «Εμείς την αναδείξαμε την Ασημίνα! Με καυτά πλάνα...ήθελε να γίνει δημοσιογράφος»

Την έκραξε κανονικά και με τον... νόμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελέτσι: «Εμείς την αναδείξαμε την Ασημίνα! Με καυτά πλάνα...ήθελε να γίνει δημοσιογράφος»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ασημίνα Ιγγλέζου και στους λόγους που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ανέφερε, το Mykonos Live TV και ο Πέτρος Νέζος την ανέδειξε, ενώ με τα πλάνα από το νησί των ανέμων, ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Survivor 4 Ελέτσι για Ασημίνα

«Έχω μείνει άφωνη. Τα πλάνα στη Χαλκιδική με το μικρόφωνο του Mykonos LiveTV και το μαγιό τα ξεχνάει; Δεν δουλεύει στο Mykonos Live TV. Αν θέλει να βρει κάποιον άλλον να το κάνει, η αγορά είναι μεγάλη. Επειδή την ξέρω από πριν, εμείς την αναδείξαμε στο Mykonos Live Tv, ο Πέτρος Νάζος, με τα αποκαλυπτικά και καυτά πλάνα… ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ο Πέτρος Νάζος μου το παραδέχτηκε. Γιατί δεν το παραδέχεται; Ένας από τους λόγους που μπήκε στο Survivor ήταν για να μπει στο χώρο της showbi », ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της Ασημίνας στην Ελλάδα.

Survivor 4 - Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μη μου μιλάς για την Ασημίνα, θα κάνω εμετό»

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και δε δίστασε να κράξει ανοιχτά την Ασημίνα Ιγγλέζου, ζητώντας από τον παρουσιαστή να μην της μιλάει γι΄αυτή καθώς θα κάνει εμετό.

Η Ελίζαμπεθ γύρισε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα και από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το γεγονός ότι ήταν αυτή που αποχώρησε από την ομάδα, δεδομένου ότι έφερνε πολλές νίκες.

«Γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με την πείνα. Τρώγαμε ψάρια. Ο Κόρο να είναι καλά εκεί που είναι, μας ψάρευε και μας τα μαγείρευε η Σοφία, η οποία ήταν η μάνα στην καλύβα. Είναι πολύ καλή η Σοφία.

Μη μου μιλάς για την Ασημίνα. Μόλις έφαγα, δεν θέλω να κάνω εμετό.

Αυτός που κοροϊδεύει και έχει δυο πρόσωπα στο Survivor είναι ο Περικλής. Δεν μιλάει στα μούτρα, αν μιλούσε στα μούτρα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι αυτός που τα λέει πίσω από την κάμερα. Κάθεται και κάνει την κωλοτούμπα. Μπροστά μου ήταν εντάξει, αλλά σε ένα on είδα να έχει πρόβλημα με τα στήθη μου.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.