Survivor 4: Έβγαλε το φτυάρι ο Περικλής για τον Τριαντάφυλλο - «Είναι κοντός και χαζός!»

Άγριο άδειασμα στην καλύβα των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έβγαλε το φτυάρι ο Περικλής για τον Τριαντάφυλλο - «Είναι κοντός και χαζός!»

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, με τον Περικλή για ακόμη μια φορά να στήνει στον στοίχο τον Τριαντάφυλλο και να τον αδειάζει άγρια.

Ο Περικλής έχει συνηθίσει να κακολογεί τους συμπαίκτες του και αυτό που δημιούργησε έντονο κλίμα στην καλύβα ήταν τα λόγια του στο χθεσινό συμβούλιο.

Survivor 4 Έβγαλε το φτυάρι ο Περικλής για τον Τριαντάφυλλο

Ειδικότερα, ο παίκτης των Κόκκινων έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Μπλε Ομάδα με τον Τριαντάφυλλο να γίνεται έξαλλος, θεωρώντας πως είναι ανεπίτρεπτο να μιλάει τόσο καλά για την αντίπαλη ομάδα ενώ ταυτόχρονα να κράζει την δικιά του.

Φυσικά, ο Περικλής δεν άφησε ασχολίαστο το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου, καλώντας τον μάλιστα κοντό και χαζό ενώ δεν δίστασε να πει πως.. ευτυχώς που υπάρχει και ο ίδιος στην ομάδα! Εξίσου έντονο το κλίμα μεταξύ των δύο παικτών ήταν και στο χθεσινό επεισόδιο!

Survivor 4 - αποκλειστικό: Η παραγωγή επέπληξε τον Τριαντάφυλλο για την συμπεριφορά του

Απίστευτη αποκάλυψη φέρνουμε για ακόμη μια φορά στο φως για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4, που μονοπωλεί αυτό τον καιρό το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παραγωγή έχει προβληματιστεί πάρα πολύ με την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου τις τελευταίες ημέρες στο παιχνίδι! Σενάρια θέλουν τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει 3-4 φορές ακραία συμπεριφορά με επίθεση σε συμπαίκτες και αντιπάλους με χαρακτηρισμούς ενώ φέρεται να έχει πιαστεί και στα χέρια με αρκετούς εξ' αυτών!

Από τους βασικούς του... ανταγωνιστές είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, με τον οποίο φέρεται να έχει τσακωθεί και μετά το τελευταίο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος αρκετά άσχημα με αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά να επέμβει η παραγωγή για μια υπόθεση που είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής!

Όπως σας προαναφέραμε η παραγωγή έχει προβληματιστεί αρκετά και μέσα στις λύσεις που εξετάζει είναι να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr