Survivor 4: Στα μαχαίρια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης - Έφεραν τα πάνω κάτω στο συμβούλιο

Ξέσπασαν και οι δύο για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Στα μαχαίρια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης - Έφεραν τα πάνω κάτω στο συμβούλιο

Χαμός επικρατεί και στο αποψινό συμβούλιο του Survivor 4 με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη να ανταλλάσσουν ξανά τα καρφιά τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στο μοντέλο και ηθοποιό των Μπλε προκειμένου να μιλήσει για την σημερινή ήττα της ομάδας του, με τον Αλέξη να μην προλαβαίνει καλά καλά να ξεκινήσει, καθώς ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά τον διέκοψε.

 Survivor 4 Στα μαχαίρια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης

Ο τραγουδιστής της παρέας πολλές φορές ξεσπά όταν νιώθει ότι αδικείται και ο τωρινός λόγος που τον έκανε να εκνευριστεί ήταν γιατί δεν αναγνωρίζει ούτε ο Αλέξης ούτε κανένας άλλος των Μπλε την εξέλιξη των Κόκκινων.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος για χιλιοστή φορά δήλωσε πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι, με την Άννα Μαρία να πετάγεται και να λέει πως της θυμίζει σαν κάτι ζευγαράκια που συνεχώς θέλουν να επιβεβαιώσουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι δύο άντρες ωστόσο αρπάχτηκαν και στο χθεσινό συμβούλιο!

Survivor 4 - αποκλειστικό: Η παραγωγή επέπληξε τον Τριαντάφυλλο για την συμπεριφορά του

Απίστευτη αποκάλυψη φέρνουμε για ακόμη μια φορά στο φως για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4, που μονοπωλεί αυτό τον καιρό το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παραγωγή έχει προβληματιστεί πάρα πολύ με την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου τις τελευταίες ημέρες στο παιχνίδι! Σενάρια θέλουν τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει 3-4 φορές ακραία συμπεριφορά με επίθεση σε συμπαίκτες και αντιπάλους με χαρακτηρισμούς ενώ φέρεται να έχει πιαστεί και στα χέρια με αρκετούς εξ' αυτών!

Από τους βασικούς του... ανταγωνιστές είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, με τον οποίο φέρεται να έχει τσακωθεί και μετά το τελευταίο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος αρκετά άσχημα με αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά να επέμβει η παραγωγή για μια υπόθεση που είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής!

Όπως σας προαναφέραμε η παραγωγή έχει προβληματιστεί αρκετά και μέσα στις λύσεις που εξετάζει είναι να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr