Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: Το σοβαρό τροχαίο που τον σημάδεψε ψυχικά και... σωματικά

«Είχα ατύχημα με τη μηχανή! Είχα μπει εντατική για αρκετό καιρό»

Survivor 4 - Ηλίας Μπόγδανος: Το σοβαρό τροχαίο που τον σημάδεψε ψυχικά και... σωματικά
Survivor 03.02.2021 10:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor 4, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο νίκησε μέχρι και τον Τζέιμς Καφετζή, αφήνοντας τον μάλιστα πολύ πίσω του στον στίβο μάχης. Εκτός από δυνατός αγωνιστικά ωστόσο, είναι και πολύ αισιόδοξος και αυτό γιατί πριν λίγα χρόνια είχε ένα τροχαίο που τον έκανε να αλλάξει τρόπο σκέψης.

Μάλιστα, την αποκάλυψη του τροχαίου είχε κάνει ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη, στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα".

Ο frontman του συγκροτήματος, ΙNCO, είχε αναφέρει πως ένα σοβαρό ατύχημα που είχε, τον έκανε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει και αντιμετωπίζει τη ζωή.

Survivor 4 Ηλίας Μπόγδανος

Συγκεκριμένα, πριν 10 χρόνια είχε ατύχημα με μηχανή, όταν ένας κύριος πέρασε με κόκκινο και τον χτύπησε. Για αρκετό διάστημα βρισκόταν στην εντατική και η κατάσταση του ήταν σοβαρή.

«Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν περίπου δέκα χρόνια. Είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο, με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ δεν είχα τα μάτια μου εκατό, είχε πράσινο, ξεκίνησα, με χτύπησε… και είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό. Ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση, δεν ήταν απλά ένα ατύχημα. Όταν ξύπνησα, σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να σκάμε αν έχουμε την υγεία μας» είχε εξομολογηθεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Το σημάδι που άφησε στον Ηλία Μπόγδανο το τροχαίο

Ηλίας Μπόγδανος τροχαίο ουλή

Το τροχαίο μάλιστα, σημάδεψε εκτός από ψυχικά τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και σωματικά, καθώς άφησε στο σώμα του μια μεγάλη ουλή στο μπροστινό μέρος του σώματος του.

«Μετά από αυτήν τη near-death experience, ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα άλλαξε πολύ. Πλέον ξέρω καλά ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Η ουλή στο σώμα μου μου θυμίζει ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, να μη στενοχωριόμαστε για τα ασήμαντα και να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με αισιοδοξία!», είχε πει σε γνωστό περιοδικό.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 3/2: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 4 - αποκάλυψη: Παραλίγο άσχημος τραυματισμός για τον Τριαντάφυλλο

Share