Survivor 4 - highlights 2/3: Η "κωλοτούμπα" Ελευθερία, η νίκη των Κόκκινων και τα κλάματα της Μαριπόζα

Ανατρεπτικό το χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 2/3: Η

Ανατρεπτικό ήταν και το χθεσινό 2/3 επεισόδιο του Survivor 4, καθώς είδαμε ξανά την Κόκκινη ομάδα να κερδίζει την δεύτερη ασυλία και να τρώει για πρώτη φορά, την Ελευθερία Ελευθερίου να χαρακτηρίζεται από τους συμπαίκτες της διπρόσωπη και κωλοτούμπα, ενώ στο τέλος είδαμε και την Μαριπόζα να πλαντάζει στο κλάμα.

Όλα τα highlights του Survivor 4

Τα έβγαλε όλα στην φορά για τους Μπλε ο Ασημακόπουλος - «Τώρα θα πέσουν πραγματικά οι μάσκες»

«Φαρμάκι» φυλούσαν για τους «Μπλε» οι «Κόκκινοι» του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο ειδικά να αναφέρει πως, μετά την πρώτη τους ήττα, οι… μάσκες θα πέσουν και το κλίμα δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Ο επιχειρηματίας «ξεσπάθωσε» εναντίον των πρώην συμπαικτών του, με την ομάδα του γενικά να θεωρεί ατιμία το γεγονός, ότι ψηφίστηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Βαλέρια Χοψονίδου, κάτι που εξέφρασαν και στο συμβούλιο. Κι αυτό, γιατί η σχεδιάστρια δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί επί της ουσίας, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την ωτίτιδά της.

Ο Ασημακόπουλος, δε, βρήκε την ευκαιρία να πει αρκετά για τους πρώην συμπαίκτες του, αναφέροντας πως «οι μάσκες θα πέσουν» και, με αφορμή την αποχώρηση, έχει βρει ευκαιρία η κλίκα να διώξει την υποομάδα, που δημιουργείται.

Απίστευτη επίθεση στην Ελευθερίου - «Είναι κωλοτούμπας και κουτοπόνηρη»

Οι Μπλε του Survivor φαίνεται να έχουν ήδη δημιουργήσει κλίκες, με τους περισσότερους ξαφνικά να κράζουν δίχως αύριο την Ελευθερία, με πρώτες την Άννα Μαρία και την Μαριαλένα.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρτζης, η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα δεν σταμάτησαν να θάβουν την συμπαίκτρια τους και να την αποκαλούν συνεχώς διπρόσωπη, κωλοτούμπα και κουτοπόνηρη.

Όλα φυσικά άρχισαν όταν η τραγουδίστρια της παρέας ψήφισε στο χθεσινό συμβούλιο την Άννα Μαρία, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και ξεσπάσματα.

Η Ελευθερία φαίνεται να έχει εξοργιστεί ωστόσο με όλα αυτά που ακούει από τους συμπαίκτες της, για αυτό και αργότερα θα την δούμε να πετάει την μπαντάνα της.

Έβγαλε το φτυάρι ο Περικλής για τον Τριαντάφυλλο - «Είναι κοντός και χαζός!»

Ο κακός χαμός έγινε στο επεισόδιο του Survivor, με τον Περικλή για ακόμη μια φορά να στήνει στον στοίχο τον Τριαντάφυλλο και να τον αδειάζει άγρια.

Ο Περικλής έχει συνηθίσει να κακολογεί τους συμπαίκτες του και αυτό που δημιούργησε έντονο κλίμα στην καλύβα ήταν τα λόγια του στο χθεσινό συμβούλιο.

Survivor 4 Έβγαλε το φτυάρι ο Περικλής για τον Τριαντάφυλλο

Ειδικότερα, ο παίκτης των Κόκκινων έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Μπλε Ομάδα με τον Τριαντάφυλλο να γίνεται έξαλλος, θεωρώντας πως είναι ανεπίτρεπτο να μιλάει τόσο καλά για την αντίπαλη ομάδα ενώ ταυτόχρονα να κράζει την δικιά του.

Φυσικά, ο Περικλής δεν άφησε ασχολίαστο το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου, καλώντας τον μάλιστα κοντό και χαζό ενώ δεν δίστασε να πει πως.. ευτυχώς που υπάρχει και ο ίδιος στην ομάδα! Εξίσου έντονο το κλίμα μεταξύ των δύο παικτών ήταν και στο χθεσινό επεισόδιο!

Έξαλλος ο Κρις με την Μαριπόζα - «Θα πληρώσει για αυτό που έκανε»

Ο Κρις Σταμούλης έχει αποδειχθεί αρκετά… ύπουλος στο φετινό Survivor και άρχισε πάλι τις απειλές ως γνήσιος… ψευτόμαγκας, με τον ίδιο να αναφέρει σε παίκτριά του πως θα πληρώσει για αυτό, που του έκανε.

Όλα ξεκίνησαν από το τελευταίο συμβούλιο, όταν και η Έλενα Κρεμλίδου τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Κρις να είναι έξαλλος μαζί της και να ζητά το λόγο στο επόμενο επεισόδιο, τονίζοντάς της πως τον πρόδωσε με τη στάση της, καθώς βρίσκονταν μαζί στην ίδια υποομάδα, στο άλλοτε γκρουπ των Μαχητών.

«Θα πληρώσει για αυτό που έκανε…», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, παριστάνοντας ίσως τον… μάγκα λόγω του επαγγέλματός του, σε άλλη μια εμετική του αναφορά, όπως είχε κάνει όταν είπε στους αντιπάλους πως χαίρεται που δεν τρώνε. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Κρις είχε δηλώσει πως χαίρεται που δεν τρώνε οι Κόκκινοι!

Εκτός αγώνα ξανά η Μαριαλένα και η Σοφία

Άσχημες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μαριαλένας και της Σοφίας στο Survivor 4, καθώς και χθες βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού.

Η Σοφία Μαργαρίτη πριν μερικές μέρες τραυματίστηκε αρκετά στον στίβο μάχης με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αρκετές μέρες.

Το ίδιο και η Μαριαλένα, η οποία δηλητηριάστηκε εξαιτίας μιας καρύδας και για τον λόγο αυτό οι εξελίξεις με την υγεία της δεν είναι καθόλου καλές.

Ελπίζουμε στα επόμενα επεισόδια ωστόσο να γυρίσουν και να επιστρέψουν δυναμικά στον στίβο μάχης!

Νίκησαν δεύτερη φορά σερί οι Κόκκινοι με σκορ 10-3

Ιστορικές στιγμές ζούμε στο Survivor 4 με τους Κόκκινους να δείχνουν έναν άλλο εαυτό και να κερδίσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Μετά την απόλυτη χθεσινή ανατροπή των Κόκκινων, οι Μπλε φάνηκε να μην μπορούν καθόλου να χωνέψουν την ήττα τους αλλά και το ότι για πρώτη φορά θα χρειαζόταν να ψηφίζουν έναν δικό τους παίκτη.

Survivor 4 Νίκησαν δεύτερη φορά σερί οι Κόκκινοι με σκορ

Οι Κόκκινοι όμως φαίνεται να επέστρεψαν δυναμικά στον στίβο μάχης και πιο αποφασισμένοι από ποτέ! Αυτό φάνηκε από την αρχή καθώς κατάφεραν να φτάσουν στους σερί 7 πόντους χωρίς η αντίπαλη ομάδα να μην κερδίσει ούτε έναν βαθμό!

Από το νωρίς το πρωί εμείς σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με το αποψινό αποτέλεσμα της νίκης και για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας!

Έτσι και στο σημερινό επεισόδιο οι Κόκκινοι θα πάνε απλά ως θεατές στο συμβούλιο μάχης ενώ οι Μπλε θα χρειαστούν να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη από την ομάδα τους, τον οποίο βέβαια εμείς σας έχουμε αποκαλύψει ήδη!

Πέταξε τα καρφιά της η Άννα Μαρία - «Δεν με ενδιαφέρει που οι άλλοι θα φάνε»

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor 4 νίκησαν για δεύτερη φορά σερί οι Κόκκινοι, με την Άννα Μαρία να πετάει για ακόμη μια φορά τα καρφιά της.

Η ομάδα των Κόκκινων φαίνεται να έχει επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τον σημερινό στίβο μάχης, που κατάφεραν να κερδίσουν τους Μπλε με σκορ 10-3!

Αφού τελείωσαν οι πανηγυρισμοί τους, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Άννα Μαρία πως νιώθει που έχασαν για δεύτερη φορά και πόσο μάλλον με ένα τέτοιο σκορ.

Η ίδια αμέσως τότε δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν την ενδιαφέρει καν που οι Κόκκινοι θα φάνε, παρά μόνο η Ανθή και ο Περικλής, με τους οποίους φαίνεται να έχει πολύ καλές σχέσεις.

Στα μαχαίρια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης - Έφεραν τα πάνω κάτω στο συμβούλιο

Χαμός επικράτησε στο συμβούλιο του Survivor 4 με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη να ανταλλάσσουν ξανά τα καρφιά τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στο μοντέλο και ηθοποιό των Μπλε προκειμένου να μιλήσει για την σημερινή ήττα της ομάδας του, με τον Αλέξη να μην προλαβαίνει καλά καλά να ξεκινήσει, καθώς ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά τον διέκοψε.

 Survivor 4 Στα μαχαίρια ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης

Ο τραγουδιστής της παρέας πολλές φορές ξεσπά όταν νιώθει ότι αδικείται και ο τωρινός λόγος που τον έκανε να εκνευριστεί ήταν γιατί δεν αναγνωρίζει ούτε ο Αλέξης ούτε κανένας άλλος των Μπλε την εξέλιξη των Κόκκινων.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος για χιλιοστή φορά δήλωσε πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι, με την Άννα Μαρία να πετάγεται και να λέει πως της θυμίζει σαν κάτι ζευγαράκια που συνεχώς θέλουν να επιβεβαιώσουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι δύο άντρες ωστόσο αρπάχτηκαν και στο χθεσινό συμβούλιο!

Τα έβαλε ο Παππάς με την Βαλέρια - Την υπερασπίστηκε μπροστά σε όλους η Ελευθερία

Στο επίκεντρο του χθεσινού συμβουλίου στο Survivor 4 βρέθηκε η Βαλέρια Χοψονίδου, την οποία «άδειασε» ο Αλέξης Παππάς, με την Ελευθερία ωστόσο να την υπερασπίζεται.

Η συγκεκριμένη παίκτρια των Μπλε είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που έχει δείξει αρκετά να την ενοχλεί, καθώς δεν έχει προλάβει ακόμη να δείξει τις ικανότητες της στα αγωνίσματα.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως όταν πρωτομπήκε στην ομάδα, οι Μπλε δεν την καλωσόρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ένιωθε ότι πίσω από την πλάτη της σχολιάζεται αρκετά.

Ορμώμενος από το σχόλιο αυτό, ο Αλέξης Παππάς απαίτησε από την Βαλέρια να πει μπροστά σε όλους για την δικιά της κλίκα που έχει δημιουργήσει με την Ελευθερία.

Έτσι η ίδια αποκάλυψε πως πράγματι έχει έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια της ομάδας, με την δεύτερη μάλιστα να την υποστηρίζει ανοιχτά και να δηλώνει πως ήταν πολύ καλές φίλες και πριν από το παιχνίδι.

Υποψήφια για αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου - Έβγαλε εκνευρισμένη την μπαντάνα της

Οι παίκτες των Μπλε όρισαν ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 4 την Ελευθερία Ελευθερίου, με την ίδια να εκνευρίζεται και να βγάζει την μπαντάνα της.

Μετά την συγκλονιστική νίκη των Κόκκινων, οι Μπλε βρέθηκαν ξανά στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη.

Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση σύμφωνα με την χθεσινή ψηφοφορία και παράλληλα σήμερα θα έβγαιναν στον ντάκο ακόμη οι δύο παίκτες των Μπλε.

Οι παίκτες έτσι όρισαν ως δεύτερη υποψήφια φυσικά την Ελευθερία Ελευθερίου, με την ίδια να δηλώνει πως ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα αυτό, και αυτό γιατί ήδη στην παραλία είχε δεχτεί πόλεμο από τις συμπαίκτριες της.

Η Ελευθερία μάλιστα, ούσα αρκετά εκνευρισμένη με τις πισώπλατες μαχαιριές, έβγαλε αποφασισμένη την μπαντάνα της και δήλωσε πως θα την φοράει μόνο κατά την διάρκεια των στίβων μάχης.

Η κίνηση της αυτή έκανε τους Κόκκινους να την χειροκροτήσουν και να της δώσουν τα συγχαρητήρια τους για την αποφασιστικότητα και τόλμη της.

Ο Μπάρτζης όρισε υποψήφια για αποχώρηση την Κρεμλίδου - Πλάνταξε στο κλάμα

Ο Νίκος Μπάρτζης όρισε στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor την Έλενα Κρεμλίδου υποψήφια προς αποχώρηση, με την ίδια να κλαίει με λυγμούς.

Με κωμικοτραγικό τρόπο εξελίχθηκε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας στο Survivor και στο συμβούλιο αποχώρησης του ριάλιτι επιβίωσης, αφού η κλίκα έψαχνε δικαιολογίας σε μια κλίκα… ανύπαρκτη, για να βγουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor 4 υποψήφια η Κρεμλίδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η πρώτη παίκτρια, που τέθηκε στην κρίση του κοινού στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/2), με τα νέα να είναι άσχημα για τους «Μπλε», αφού μετά την νίκη των «Κόκκινων» στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, έπρεπε να ψηφίσουν ακόμη δύο.

Η πρώτη ψηφίστηκε μέσω της ψήφου της ομάδας και ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ η δεύτερη, που υπέδειξε ο Νίκος Μπάρτζης και σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς το πρωί, ήταν η Έλενα Κρεμλίδου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσο μιλούσε ο αγρότης για υποομάδες, που δημιουργούνται, η Βαλέρια δε σταματούσε να γελάει, καθώς ήταν ξεκάθαρα μια δικαιολογία… του αέρα για την ψήφο του.

Ωστόσο, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Έλενα η ίδια μετά από μερικά δευτερόλεπτα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια δήλωσε ότι ψήφισε τον Σταμούλη για δικούς της λόγους και πως δεν θα έπρεπε να γίνεται όλη αυτή η «εκδίκηση» τώρα.

Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα πως λίγοι ήταν οι παίκτες που την παρηγόρησαν, μια από αυτές και η Ελευθερία, παρόλο που βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

https://streamable.com/fiofrq[/OEmbed