Survivor 4 spoiler 2/2: Ποιον παίκτη δίνει υποψήφιο ο Νίκος Μπάρτζης

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 2/2: Ποιον παίκτη δίνει υποψήφιο ο Νίκος Μπάρτζης

Όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr εχθές, αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία του Survivor ήταν ο Νίκος Μπάρτζης! Σήμερα 2/2, αφού σας αποκαλύψαμε ήδη ποια ομάδα κερδίζει και την δεύτερη ασυλία, πάμε να δούμε τι γίνεται με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα!

Από την ψηφοφορία των παικτών προέκυψε ως πρώτη υποψήφια η Βαλέρια Χοψονίδου. Αδίκως αν μας ρωτάτε καθώς ίσως να μην πρόλαβε να δείξει ποια πραγματικά είναι και τι αξίζει αγωνιστικά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Αλλά τέλος πάντων... ας το καταπιούμε κι αυτό για να περάσουμε στο θέμα μας...

Ποιον Survivor παίκτη θα δώσει προς αποχώρηση ο Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία, ίσως επειδή ο Τζέιμς τα παράτησε εσκεμμένα καθώς δεν ήθελε να μπει στην διαδικασία να επιδείξει έναν συμπαίκτη του, θα αναγκαστεί να δείξει κάποιον με το δάχτυλο και να το βγάλει στον τάκο.

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως αυτός ο συμπαίκτης του θα είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν μας παραξενεύει καθόλου αφού πάλι πρώτοι μόλις εχθές σας αποκαλύψαμε πως η Μαριπόζα τα έχει κάνει μαντάρα στην συμβίωση με τους μπλε και είναι η πρώτη στη λίστα για να πάρει πόδι...

Ποια κοιμήθηκε πολύ κοντά με το Νίκο Μπάρτζη και προκλήθηκε πανικός στους Survivor fans...

Το Youweekly.gr ξέρετε πως για ότι σας λέει ειδικά για το Survivor 4 πέφτει πάντα μέσα! Χαρακτηριστικό παράδειγμα και η χθεσινή νίκη των Κόκκινων που την είχαμε προβλέψει πριν καν κυκλοφορήσει το trailer που την πρόδωσε! Ξέρετε, επίσης, πως δεν αφήνουμε τίποτα από όσα γίνονται να πέσει κάτω και εννοείται πως... ερευνήσαμε όσο δεν πάει το χθεσινό πλάνο με τον Μπάρτζη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Νίκος Μπάρτζης φάνηκε να κοιμάται στην καλύβα των Μπλε, δίπλα σε μια - μέχρι εχθές αγνώστων στοιχείων κοπέλα - και να έχει το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της.

Δεν θέλει και πολύ να καταλάβετε τι ακολούθησε στο twitter...

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης γκόμενα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η κοπέλα που κοιμόταν στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη είναι η Άννα Μαρία Βέλλη! Κι επειδή δεν θέλει πολύ ο λαός για να "οργιάσει" τονίζουμε πως, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά αλλά σε φιλικό επίπεδο αφού η Άννα Μαρία διατηρεί σχέση εκτός παιχνιδιού!

Βέβαια, θα μας πείτε τώρα εσείς... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... και το μισό cast του GNTM είχε σχέση κι όταν βγήκε από το παιχνίδι χώρισε και θα σας πούμε εμείς πως πολύ δίκιο έχετε αλλά στην προκειμένη - μέχρι στιγμής - περίπτωση οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ενδιαφέρον είναι καθαρά φιλικό! Ξέρετε άλλωστε πως αν μάθουμε κάτι τόσο πικάντικο θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας το αποκαλύψουμε...