Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Αυτή όρισαν οι Μπλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, οι Μπλε έχασαν την ασυλία και έτσι όρισαν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Βαλέρια Χοψονίδου.

Μια τρελή ανατροπή έγινε απόψε το βράδυ με τους Κόκκινους να κερδίζουν για πρώτη αφορά και το παιχνίδι και την ασυλία! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Μπλε να προχωρήσουν στην διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας, με τον Νίκο Μπάρτζη να την κατακτά.

Survivor 4 Η Βαλέρια Χοψονίδου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως συμβαίνει και σε κάθε συμβούλιο έτσι και στο σημερινό οι εντάσεις και οι καυγάδες έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, με τους Μπλε να επιβεβαιώνουν τον άσχημο χαρακτήρα τους.

Αφού έλυσαν κάποιες διαφωνίες, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας και τελικά η παίκτρια που βρίσκεται υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Βαλέρια Χοψονίδου.

Survivor 4 - Ολυμπία Χοψονίδου: «Η Βαλέρια πήγε εκεί για ηλιοθεραπεία, χυμό καρύδας κλπ»

Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει μπει στο Survivor 4 και στην ομάδα των μπλε και το «τρολάρισμα» στα social media είναι μεγάλο αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί. Η αδερφή της Ολυμπία Χοψονίδου απαντά χιουμοριστικά στα όσα λέγονται.

Στο χθεσινό αγώνισμα που είχε ως βασικό στοιχείο το νερό, η Βαλέρια λόγω μια ωτίτιδας που την ταλαιπωρεί δεν μπορούσε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να δέχεται «πυρά» στο instagram και το twitter.

Η παίκτρια των Μπλε, «έφερε» το πρόβλημα υγείας από την Ελλάδα, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο αφού και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που βλέπει φανατικά το ριάλιτι δήλωσε με χιούμορ πως η παίκτρια μοιάζει με Έλληνα φαντάρο κατηγορίας 14!

Στα σχόλια απάντησε η Ολυμπία που στηρίζει την αδερφή της λέγοντας πως η Βαλέρια έχει πάει για διακοπές, ηλιοθεραπεία και χυμούς καρύδας.

Η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την αδερφή της Βαλέρια: