Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο - Ξέσπασαν σε γέλια οι Μπλε εις βάρος της Ανθής

Εκνευρίστηκε ο Τριαντάφυλλος και ζήτησε τον λόγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο - Ξέσπασαν σε γέλια οι Μπλε εις βάρος της Ανθής

Στο σημερινό συμβούλιο του Survivor 4 οι παίκτες των Μπλε έδειξαν για ακόμη μια φορά τον χαρακτήρα τους, μιας και ξέσπασαν σε γέλια εις βάρος της Ανθής Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος και οι υπόλοιποι παίκτες ήθελαν να δώσουν τα συγχαρητήρια τους στην Ανθή μπροστά σε όλους τους παίκτες για το πείσμα της στις νίκες και την εξέλιξη της αγωνιστικά.

Survivor 4 Ξέσπασαν σε γέλια οι Μπλε εις βάρος της Ανθής

Στο άκουσμα των σχολίων αυτών, η Άννα Μαρία, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς ξέσπασαν σε γέλια προκαλώντας έτσι αρκετές αντιδράσεις από τους παίκτες των Κόκκινων.

Φυσικά, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και απαίτησε να μάθει τον λόγο που οι αντίπαλοι γελάνε εις βάρος της Ανθής, με τους παίκτες των Μπλε να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την στάση τους.

Ξαδέρφη Α.Σαλαγκούδη: "Δεν είναι τυχαίο που βγήκε από την πόλη της η πιο αγαπητή στο Survivor"

Το πρωί της Δευτέρας, μετά την αρκετά άβολη έναρξη του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά να υποδέχεται στο πλατό τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η ξαδέρφη της Ανθής Σαλαγκούδη, Χριστίνα Λυμπεροπούλου, για την πορεία αυτής στο Survivor.

Τόσο εκείνη, όσο και ο ανιψιός της Ανθής μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την παίκτρια των Κόκκινων και αποκάλυψαν πτυχές του εαυτού της που δεν έχει προλάβει να δείξει η ίδια στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Εγώ θα μιλήσω για την Ανθή σαν άνθρωπο, όπως την γνωρίζω, σαν ξαδέρφη και σαν φίλη. Με είχε στηρίξει πάρα πολύ σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου, είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει. Για μένα είναι ένας καλός άνθρωπος, είναι αυθεντική και είναι ειλικρινής σε σημείο που μπορεί να εκνευρίσει κάποιον που δεν αντέχει την αλήθεια".