Survivor 4: Απίστευτη επίθεση στην Ελευθερίου - «Είναι κωλοτούμπας και κουτοπόνηρη»

Τα καρφιά της Άννας Μαρίας και της Μαριαλένας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Απίστευτη επίθεση στην Ελευθερίου - «Είναι κωλοτούμπας και κουτοπόνηρη»

Οι Μπλε του Survivor φαίνεται να έχουν ήδη δημιουργήσει κλίκες, με τους περισσότερους ξαφνικά να κράζουν δίχως αύριο την Ελευθερία, με πρώτες την Άννα Μαρία και την Μαριαλένα.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρτζης, η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα δεν σταμάτησαν να θάβουν την συμπαίκτρια τους και να την αποκαλούν συνεχώς διπρόσωπη, κωλοτούμπα και κουτοπόνηρη.

Όλα φυσικά άρχισαν όταν η τραγουδίστρια της παρέας ψήφισε στο χθεσινό συμβούλιο την Άννα Μαρία, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και ξεσπάσματα.

Η Ελευθερία φαίνεται να έχει εξοργιστεί ωστόσο με όλα αυτά που ακούει από τους συμπαίκτες της, για αυτό και αργότερα θα την δούμε να πετάει την μπαντάνα της.

Survivor 4 - Αποκλειστικό: Άγριος καβγάς πίσω από τις κάμερες για Βέλλη - Ελευθερίου

Το χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 4, ήταν ξεκάθαρα ανατρεπτικό. Όχι μόνο γιατί η Κόκκινη ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από 8 σερί ήττες, αλλά και γιατί στην ψηφοφορία της Μπλε ομάδας που έβγαλε ένα παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση (Δείτε εδώ ποιον), είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να ψηφίζει την κολλητή της, Άννα Μαρία Βέλλη.

Το γεγονός αυτό με το που έγινε γνωστό στην καλύβα της ομάδας του Τζέιμς Καφετζή - ο οποίος έχει αλλάζει 180 μοίρες συμπεριφορά μετά την είσοδο του νέου παίκτη - προκάλεσε χαμό και στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω το κλίμα που επικράτησε και συνεχίζει να επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Άννα Μαρία Βέλλη Ελευθερία Ελευθερίου καβγάς

Όπως είδαμε και στο σημερινό 2/2 trailer του Survivor 4, τόσο η Άννα Μαρία Βέλλη, όσο και η Μαριαλένα αποκαλούν την Ελευθερία Ελευθερίου διπρόσωπη. Η δε Άννα Μαρία δεν δίστασε να πει ότι ήταν διπρόσωπη απέναντι της όλο αυτό το διάστημα που έκαναν πολύ στενή παρέα, δηλαδή από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως μου μετέφερε πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, οι δυο συμπαίκτριες και φίλες... πλέον είναι πρώην κολλητές, καθώς το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ άσχημο. Μάλιστα, η Άννα Μαρία Βέλλη έχει επηρεάσει και τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να την έχουν στην απέξω στο νησί. Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που η Ελευθερίου θα βγάλει την μπαντάνα της ομάδας της και θα πει πως από εδώ και στο εξής θα την φοράει μόνο στα αγωνίσματα.

Λίγες ώρες μετά το συμβούλιο του νησιού η Ελευθερία Ελευθερίου και η Άννα Μαρία Βέλλη τσακώθηκαν άσχημα μεταξύ τους, με την δεύτερη να λέει πως είναι διπρόσωπη και δεν πίστευε πως θα την ψηφίσει, αφού δεν είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια.

Το μόνο σίγουρο να πούμε είναι πως πλέον η Μπλε ομάδα αρχίζει και διαλύεται, τόσο στο νησί, όσο και στους στίβους μάχης, καθώς η Κόκκινη θα φέρει και άλλες νίκες...